Vakantiewerk als Kassamedewerker
Dirk van den Broek
Hoofddorp, nl
4 dagen geleden

Wat ga je doen

Natuurlijk scan je bij de kassa alle boodschappen van onze klanten en reken je daarna netjes af. Maar deze bijbaan als kassamedewerker is meer! We willen bijvoorbeeld graag dat je een gezellig praatje met onze klanten maakt.

Over het mooie weer of wat er vanavond op het menu staat. Tegelijkertijd help je vlot de klant. Ook verwachten we dat je zelf initiatieven neemt, dus als de rij bij je kassa te lang wordt, vraag je bijvoorbeeld een collega om een kassa bij’ te openen.

Als kassamedewerker ben je :

 • Vriendelijk en behulpzaam
 • Minimaal 16 jaar oud
 • Iemand die altijd klaar staat voor onze klanten
 • Bezig met een goede presentatie, je houdt alles schoon en ruimt indien nodig op
 • Kan Dirk op jou rekenen?

  Wij vinden het belangrijk dat je collegiaal, enthousiast en klantvriendelijk bent. Verder is het niet verplicht dat je ervaring hebt met het werken in een supermarkt.

  Die ervaring doe je vanzelf op tijdens je vakantiewerk bij Dirk. En heb je ambitie? Wij kijken graag samen naar jouw doorgroeimogelijkheden.

  Collega’s gezocht voor :

  ochtendmiddagavondMaandagmiddagavondDinsdagmiddagavondWoensdagmiddagavondDonderdagmiddagavondVrijdagmiddagavondZaterdagmiddagavondZondagmiddagavond

  Hoelang ben je onderweg?

 • Lopen
 • VertrekpuntTo navigate, press the arrow keys.Delen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier