Junior Adviseur Groen en Bomen
Sweco
Eindhoven, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor ons team ben ik op zoek naar leergierige adviseur en projectleider in spé met (soorten)kennis van bomen en heesters, boomeffectanalyses, groeiplaatsverbetering en groenbeheer.

Ben jij die enthousiaste en energieke die een belangrijke bijdrage levert aan de groeiambitie van ons team? Heb jij de ervaring en kennis die daarvoor nodig zijn?

Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je.’

Rob Krom Teammanager IBOR

Onze klanten staan voor grote uitdagingen in de openbare ruimte waarbij er grote ruimtelijke claims zijn en er behoefte bestaat aan een klimaatbestendige inrichting, verhoogde biodiversiteit en het invullen van de energietransitie.

Om invulling te geven aan de gemeentelijke groenambities en het voorkomen van o.a. hittestress, zoekt Sweco een Junior Adviseur Groen en Bomen.

Het team IBOR is een jong team en is een eye-opener voor onze klanten door meer toekomstbestendig naar de inrichting en het beheer van de openbare ruimte te kijken.

Daar komt genoeg bij kijken : monitoren, strategisch adviseren en organiseren, budgetteren, overleggen, communiceren, schrijven, plannen, begeleiden en coördineren.

Als Junior Adviseur Groen en Bomen maak je onderdeel uit van het landelijk opererend team IBOR’. Vanuit je deskundigheid adviseer je over bomen en stel je hiervoor boomeffectanalyses op.

Daarnaast verzorg je de groentechnische werkvoorbereiding en adviseer je in het groenbeheer, vaak als onderdeel van een groter project.

In projectteamverband werk je aan integrale beheervraagstukken bij overheden. Je werkzaamheden zijn soms buiten, maar voornamelijk op kantoor.

Je bent zelfstandig, ondernemend, innovatief en klantgericht. Je legt makkelijk contact met je collega’s en zou het leuk vinden om in contact te treden met klanten en bouwt op die manier snel een (intern en extern) netwerk op.

Wij bieden een uitdagende functie binnen team IBOR. Binnen het team word je begeleid door collega’s en is er veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Daarnaast neem je deel aan START en NEXT, onze ontwikkelprogramma’s gericht op jonge professionals. Deze op maat gemaakte trainingen zijn om de eerste jaren van jouw werkende leven een extra ontwikkelboost te geven.

Hier train je persoonlijke vaardigheden, leer je meer over jezelf en je manier van (samen)werken en hoe je dit alles kan toepassen in je dagelijkse werk.

Wil jij werken aan integrale vraagstukken in de openbare ruimte en kansen krijgen om je te ontwikkelen bij het grootste ingenieurs- en adviesbureau van Europa? Reageer dan snel!

Wij zoeken

 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond op gebied van Groen en Groenbeheer.
 • Een European Tree Technician (ETT) opleiding is een pre;
 • Je hebt affiniteit met software en beheersystemen;
 • Je hebt een ondernemende instelling, bent praktisch en oplossingsgericht;
 • Je kan zelfstandig werken en je hebt een commerciële drive;
 • Je bent analytisch sterk en kan goed schrijven.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier