Heftruckmonteur
Connect
Amsterdam, NL
12 dagen geleden

Over jouw rol

HALLO...., zal je zeggen wanneer je de voertuigen ziet die dit bedrijf onderhoud en modificeert. Jij als heftruckmonteur zal hier absoluut warm voor lopen.

Deze machines zijn speciaal ontworpen voor de klanten van jouw nieuwe werkgever. De meest voorkomende voertuigen zijn de heftrucks, echter kan het ook voorkomen dat je sleutelt aan speciale trucks.

En vind je dit nog niet spannend genoeg, wat denk je dan van een radiografische graafmachine? Dit ga je doen met een gezellig klein team met heel veel technische kennis.

Lees snel verder wat de vacature heftruckmonteur jou nog meer te bieden heeft.

Jobomschrijving

Bij het binnen komen ruik je de heerlijke lucht van de werkplaats waar de krachtige trucks staan te wachten waar jij als heftruckmonteur die dag aan gaat werken.

Vandaag staat er een heftruck op je werkorder met de storing dat deze niet wil starten. De startmotor draait maar de dieselmotor wil niet aanslaan.

Jij weet waar je moet beginnen om de storing op te lossen en begint heel simpel met controleren of er nog genoeg diesel in de tank zit.

Als dat er in zit, kijk je natuurlijk of er überhaupt diesel uit de verstuivers komt. Punt voor punt controleer je en ontdekt dan, dat de dieselpomp defect is.

Kan jij deze makkelijk repareren?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier