Meerdere woonbegeleiders gezocht voor de ouderenzorg!
derec
Amsterdam,NL
1 dag geleden

Meerdere woonbegeleiders gezocht voor de ouderenzorg!

Amsterdam

Voor verschillende locaties in Amsterdam en omstreken zijn wij op zoek naar woonbegeleiders. Ben jij een verzorgende IG of mbo-verpleegkundige en ben je daarnaast beschikbaar russen de 16 en 36 uur om dagelijks de bewoners te begeleiden met de ADL?

Dan horen wij heel graag van jou!

Organisatie

Deze zorgorganisatie biedt huisvesting aan mensen op leeftijd die niet meer in staat zijn om zelfstandig te wonen. Hier wonen ouderen met somatische problematiek of dementie.

In een kleinschalige omgeving krijgen de ouderen hier de zorg die zij nodig hebben. Naast de nodige zorg investeert de organisatie ook in het creëren van een fijn en gezellig thuis voor de ouderen.

Zo worden er met regelmaat leuke activiteiten georganiseerd en zijn familieleden en vrienden van de bewoners altijd welkom!

Functie

Als woonbegeleider ben jij een echte steun voor de bewoners. Jij bent een vast gezicht waardoor zowel de bewoners als de familie en de vrienden van de bewoners jou echt goed kennen.

Je bent communicatief sterk waardoor jij goed contact houdt met collega’s, bewoners en vrijwilligers. Verder ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren en bijstellen van het zorgleefplan en voert dit plan met respect voor de cliënt uit.

Je kan voor 20-32 uur per week aan de slag en kan alle diensten draaien! Ben je enthousiast geworden? Laat dan van je horen!

Functie-eisen

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige;
 • Je hebt de aanvulling verpleegtechnische handelingen (VTH) of bent bereid deze te behalen;
 • Je bent beschikbaar voor 16-36 uur;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je weet van aanpakken, zelfstandig en in teamverband.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever.

  Is je interesse gewekt? We doen je graag een goed aanbod.

  Wij bieden jou :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Persoonlijk contact;
 • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Gijs een WhatsApp 06-12631989 gijs derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier