Anios Uro­lo­gie (2FTE)
Martini Ziekenhuis
Groningen, NL
1 dag geleden

Jouw rol in het team

De vakgroep Urologie heeft een vacature voor een ANIOS voor 1 jaar en een ANIOS voor 6 maanden. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste basisarts met ambitie binnen de urologie.

Als ANIOS urologie werk je op de verpleegafdeling Urologie, SEH en de polikliniek. Daarnaast ben je altijd welkom op het operatiecomplex als de werkzaamheden dit toelaten.

 • Bij goed functioneren krijg je vanzelfsprekend onze steun bij het vinden van een opleidingsplaats.
 • Over het team

  In het Martini Ziekenhuis wordt het specialisme Urologie in de volle breedte, door 5 urologen beoefend. Naast de opleiding van co-assistenten, heeft de vakgroep ook een actieve rol in het opleiden van medisch specialisten tot uroloog binnen de OOR Noord & Oost.

  De vakgroep wordt ondersteund door twee verpleegkundig specialisten voor functionele en oncologische urologie. De urologie wordt in de volle breedte beoefend.

  Wij vra gen van jou

  Een afgeronde studie geneeskunde en een inschrijving in het BIG-register. Ben je binnenkort afgestudeerd? Ook dan ben je uitgenodigd te reageren.

  Dit krijg je er voor terug

  Een uitdagende, stimulerende en veilige werkomgeving om je voor te bereiden op een mogelijke opleidingsplek die je ambieert in de toekomst.

  Hierin krijg je een grote mate van zelfstandigheid waarbij, indien noodzakelijk, ondersteuning aanwezig is.

 • Het salaris bedraagt conform CAO Ziekenhuizen maximaal € 5.620,- bij een 36-urige werkweek (FWG 65).
 • Een dienstverband van 1 jaar, op basis van gemiddeld 36 uur per week. Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Ook biedt de Cao Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier