Ben jij de High Potential Manager van T-Mobile
YoungCapital
Kampen-NL
21 uur geleden
source : youngcapital

Management Track

T-Mobile investeert graag in jong talent en heeft een beperkt aantal plaatsen vrij gemaakt voor High Potential Managers binnen het Management Track. Wat houdt dit in?

Je begint bij het begin. Je rol als High Potential Manager begint in de sales. Je helpt klanten en overtuigt ze van het product dat het beste bij hen past.

Je bent professioneel, je hebt een positieve attitude en je bent gedreven. Jij weet precies wat jij moet doen om jouw targets te behalen.

Sterker nog - targets halen geeft je een kick .

Na 6 maanden te hebben gewerkt aan jouw basis als High Potential Manager, krijg je een go / no go gesprek wat betreft jouw status als management trainee.

Is het een GO ? Dan start jij direct in het managementtrack. N a een half jaar ben jij volledig opgeleid tot Assistent Shopmanager.

Daarna kun je nog door voor Shopmanager of kun je andere kansen pakken binnen T-Mobile. De wereld ligt open!

Werkdagen en -tijden

Jouw werkdagen zijn flexibel. Zo kun je zowel overdag als s avonds tijdens koopavonden werken. Ook ben je bereid om eens in de zoveel tijd in het weekend te werken.

Verdiensten

In jouw jaar als trainee ga je 2 keer in salaris omhoog, tot dat jij gemiddeld (inclusief gemiddelde bonus, obv 32 uur per week) ongeveer €2100 euro bruto per maand verdient.

Schrikt deze bonustructuur je af? Dat hoeft niet - de targets zijn prima te halen en er zit geen knipje op, dus als jij weet over te scoren maak je het alleen maar leuker voor jezelf.

Enthousiast? Dan horen we graag van je, go go go!

Wat wij bieden

 • Management Track waarin jij wordt opgeleid als manager;
 • Je krijgt een prima startsalaris waarin je snel stappen maakt;
 • Bovenop jouw salaris verdien je toeslagen, lekkere bonussen, commissies en incentives;
 • Je krijgt de kans op mooie opleidingen die jou helpen in je carrière;
 • Je komt te werken bij een vet bedrijf, in een leuk team.
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je bent op koopavonden en in weekenden inzetbaar;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in sales;
 • Je bent gedreven en communicatief sterk.
 • Over T-Mobile

  T-Mobile Netherlands is een jonge en snelgroeiende organisatie. T-Mobile is een van de meest toonaangevende bedrijven in mobiele communicatie.

  Met ruim 1550 enthousiaste collega's werken ze voortdurend aan verbetering en innovatie van de producten en diensten. Werken bij T-

  Mobile is dan ook een mooie gelegenheid om goede werkervaring op te doen en jouw cv commercieel te versterken.

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier