Verzorgende IG voor de
Solution4Care
Utrecht
1 dag geleden

Werken in de thuiszorg is de meest persoonlijke vorm van zorg. In de huiselijke omgeving van de klant bied jij jouw hulp.

Elk bezoek is een echt een op een momenttussen jou en de klant, zonder tussenkomst van een pieper of collega's. Natuurlijk sta je er niet alleen voor.

Samen met je team zorg je er voor dat jullie klanten zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat is waar je het voor doet! Als zorgprofessional bezoek je klanten thuis om ze te verzorgen in hun vertrouwde omgeving.

Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je werkt zelfstandig, maar toch ook samen.

Je bent verantwoordelijk voor de klanten die aan jou zijn toevertrouwd, maar hierbij kun je altijd rekenen op de hulp van collega's uit het team.

Je voert zorg- technische handelingen uit en ondersteunt de klant met de algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals douchen of wassen en aankleden.

Over de opdrachtgever Onze opdrachtgever is een warme thuiszorgorganisatie die werken vanuit 5 gelukwaarden :

 • Groei : ze willen bijdragen aan het geluksgevoel van mensen, zodat ze groeien en tot hun recht komen.
 • Eigen regie : De klant bepaalt op welke manier ze kunnen ondersteunen, zodat men zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.
 • Lef : Ze durven hun nek uit te steken, zijn vindingrijk, werken vanuit het hart en nemen initiatief.
 • Uniek : Ieder mens is uniek. Ze willen weten wat de klant belangrijk vindt in het leven en waar men gelukkig van wordt.
 • Kracht : Ze stimuleren een krachtige samenwerking tussen medewerkers en klanten. De eigen kracht van de klant is het uitgangspunt.
 • Jouw profiel Ietwat overbodig, maar we vermelden het toch maar even : je bent in het bezit van een Verzorgende IG diploma.

  Maar wat we nog veel belangrijker vinden is wie jij bent! Je hebt een warme en positieve persoonlijkheid en weet als geen ander hoe je klanten een glimlach op hun gezicht kunt bezorgen.

  Je voelt je als een vis in het water als je zelfstandig aan het werk gaat, maar weet dat je samen een team voor de klanten zorgt.

  Ons aanbod Je ontvangt via ons een ZZP overeenkomst. De diensten die je wilt en kunt werken, kun je direct met de opdrachtgever bespreken.

  Je bent uiteraard eigen ondernemer die de eigen tarieven bepaalt. Echter zullen wij je wel onze adviestarieven doorgeven, omdat we daarbij weten dat een samenwerking gegarandeerd zal zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier