Verpleegkundig Specialist GGZ Parttime
Startpeople
Rotterdam, NL
1 dag geleden

Over de functie

Je zal als regiebehandelaar in een klein zelf organiserend team werken. De doelgroep is afwisselend en omdat het kortdurend werk is, zal jij je nooit gaan vervelen.

Je werkt oplossingsgericht en positief en je voert zelfstandig behandelingen uit, tot gemiddeld 12 gesprekken per jaar, met de mogelijkheid deze te verlengen.

Je werkt daarin samen met de arts of psychiater van het team aan het behouden van de stabiliteit bij patiënten met een chronisch psychiatrische stoornis.

Naast je eigen caseload werk je als regiebehandelaar, stel je diagnoses en behandelplannen vast en ondersteun je bij een goed verloop van de behandelingen.

 • Je werkt vanuit een generalistisch, kortdurend behandelmodel (KOP-model van Rijnders) en voert behandelingen uit binnen de zorgprestaties, kort, middel, intensief en chronisch;
 • Intake, behandeling, somatische screening, het voorschrijven en monitoren van medicatie vormen behoren tot de taken;
 • Je staat open voor het geven van consultatie aan collega’s en huisartsen ten aanzien van jouw specifieke expertise;
 • Je geeft supervisie / werkbegeleiding over behandelingen uitgevoerd door behandelaren, niet zijnde regiebehandelaar.
 • Functie eisen

 • Je bent 16 tot 32 uur per week direct beschikbaar;
 • Je bent als Verpleegkundig Specialist afgestudeerd;
 • Je bent oplossingsgericht en positief ingesteld;
 • Je bent goed in staat om zelfstandig te werken maar betrokkenheid met het team wordt verwacht.
 • Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en het natrekken van referenties zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

  Over het bedrijf

  Het maakt deel van een geestelijke gezondheidszorg (GGZ) instelling in Rotterdam en omstreken waar het voorkomen en het behandelen van kortdurend, lichte tot matige psychische klachten zoals angst, paniek, depressie of trauma maar ook behandeling van chronische klachten, centraal staat.

  Wat we bieden

  Wij bieden jou direct een jaarcontract. Je werkt 16-32 uur per week (parttime). De inschaling is minimaal € 3.935,- en maximaal € 5.

  280,- bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur (FWG 65, conform cao GGZ). Daarnaast werk je op een professionele en prettige werkomgeving.

  Als laatste krijg je ook toegang tot een online trainingstool waar je cursussen kan volgen voor jouw eigen ontwikkeling!

  Interesse gewekt?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met

  Tedros : 015-2132965

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier