Coördinerend verzorgende IG in de wijk
Thebe
Wagenberg, NB, Netherlands
3 dagen geleden

Ben jij als coördinerend verzorgende IG in de wijk een echte zorgverlener? Ondersteun en help jij graag onze cliënten bij hun thuis?

Dan is dit iets voor jou!

Thebe Wijkverpleging team Hooge en Lage Zwaluwe is op zoek naar een verzorgende IG! Bij Thebe krijg je alle vrijheid om als verzorgende IG aan de slag te gaan, je werkt samen met je zorgcollega’s en je werkt ook zeker alleen.

Als verzorgende IG verleen je basiszorg bij cliënten thuis. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, zoals bijvoorbeeld katheters inbrengen of injecties geven.

Jouw werkdag

Om 7.30 uur stap je op de fiets en gaat op weg naar meneer Heesterbeen om hem te helpen met opstaan en zijn persoonlijke verzorging.

Ook heb je een gesprek met zijn dochter want goede zorg verlenen we samen : de cliënt, de familie, het netwerk en jij als professional.

Later op de ochtend doe je alvast wat administratie en ga je langs op kantoor voor een teambespreking waarin jij en je collega’s elkaar bijpraten.

Zo ben je weer op de hoogte van de belangrijkste zaken in de wijk. Na de lunch ga je op weg naar je volgende cliënten, zoals mevrouw Ter Berg, zij is slecht ter been en heeft extra begeleiding nodig.

Je denkt creatief mee over de mogelijkheden zodat zij zo lang mogelijk regie kan blijven houden in haar leven. Tot slot deze middag nog een voorlichtingsbijeenkomst over zorg-technologische hulpmiddelen en je bent weer helemaal bij.

Dat maakt werken bij Thebe zo afwisselend en dynamisch.

Bij Thebe Wijkverpleging werken we in zelfstandige teams. De verantwoordelijkheid voor de zorgverlening ligt bij jou als verzorgende IG en je directe collega’s in je team.

Dat spreekt je aan en daarbij voel je je thuis. Je werkt binnen je eigen kleine buurtteam samen met zo’n 15 andere zorgcollega’s en een manager op afstand.

Dat betekent veel vrijheid en zelfstandigheid. Je werkt digitaal met een IPad.

Over jou

 • Je hebt een MBO-diploma Verzorgende IG;
 • Je bent thuis in de zorg;
 • Je beschermt de kwaliteit van leven van onze cliënten;
 • Uren en startdatum in overleg.
 • Wij bieden

  Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou een fijne werksfeer en mogelijkheden om verder te groeien.

  Werken bij Thebe betekent ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT) krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen (bijvoorbeeld zorg- of auto), van korting op een private lease-auto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel / laptop / iPad).

  Solliciteren

  Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

  Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Lian Jansen, Wijkverpleegkundige, te bereiken op 06-46726499 of Marcel Brekelmans, manager zorgteams, te bereiken op 06-34553867.

  Over Thebe

  Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant.

  Daarnaast bieden we zorg in 23 woonzorgcentra in de regio. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg.

  Als zorgprofessionals word je vanuit verschillende domeinen ondersteund, geadviseerd en gefaciliteerd. Zo kunnen de collega's in het primaire proces rekenen op support vanuit onder andere ICT, HR, Werving en Selectie, Communicatie en Thebe Leert.

  Bij Thebe word je onderdeel van een zelfstandig team en krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als je dat wilt.

  Thebe Leert is breed en zowel voor interne als externe kandidaten zijn er legio mogelijkheden om je -om, -bij en te herscholen.

  Waarom is het zo fijn om nou juist bij Thebe aan de slag te gaan? Dit is wat de WAUW’ van Thebe uitdraagt. Iedere medewerker heeft zijn of haar persoonlijke WAUW’.

  De een vindt het bijvoorbeeld fijn om zichzelf continu te blijven ontwikkelen en de ander houdt van de zelfstandigheid binnen het team.

  Zo is er ook een WAUW’ voor jou! Kom jij deze WAUW’ ontdekken?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier