Chemisch Analist
XDES Projects
Spijkenisse , NL
6 dagen geleden

Functie

In deze veelzijdige functie voer je zelfstandig een breed spectrum van chemische analyses uit op vloeibare (petro) chemicaliën en gassen, met behulp van diverse natchemische en fysische technieken zoals GC / ICP / HPLC in het chemie laboratorium.

Deze analyses zijn zowel routinematig als niet-routinematig. Het laboratorium is ISO9001 en ISO17025 geaccrediteerd. Verder lever je een bijdrage aan verdere uitbreiding van het kwaliteitssysteem en help je mee met het ontwikkelen van methodes en houdt deze up-to-date.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie, voldoe je aan de volgende eisen :

 • Een afgeronde MLO opleiding.
 • Kennis van diverse chemische en fysische laboratoriumtechnieken.
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Aanbod

  Een uitdagende en afwisselende baan binnen een stabiele, beursgenoteerde organisatie. Goede begeleiding tijdens je inwerktraject.

  Werken in een leuk team. Voldoende opleiding- en doorgroeimogelijkheden en een marktconform salaris.

  Sollicitatie Procedure

  Contactpersoon voor deze functie is Joost Storms, bereikbaar op telefoonnummer 023 55 78 529 of via e-mail : joost xdes.nl Kenmerk : 8698.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier