Magazijnmedewerker (s) bij DHL Tiel
In Person
TIEL, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als sorteermedewerker bij DHL werk je in een inspirerende omgeving waar 24 uur per dag zorg gedragen wordt voor de belevering van Nederlands grootste bouwmarktketen.

Wij zijn op zoek naar sorteermedewerkers die samen met ons een fantastische prestatie willen neer zetten bij DHL Supply Chain in Tiel.

Jij zorgt ervoor dat de artikelen op de lopende band in de juiste container terechtkomen zodat alles op tijd bij de klant aankomt.

Om dit te bereiken ben jij verantwoordelijk voor :

 • Het handmatig sorteren van goederen met behulp van een scanner;
 • Opvolgen van instructies met betrekking tot jou veiligheid en die van andere;
 • Afwijkende en onveilige situaties melden aan je leidinggevende;
 • Netheid in en rondom het warehouse.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je wordt onderdeel van een heel enthousiast team bij een wereldmerk op logistiek gebied. De arbeidsvoorwaarden zijn goed.

  Daarnaast is er een tegemoetkoming in de reiskosten en krijg je een extra toeslag van 100% voor zondagen. Voor uren na 18.

  00 uur tot 06.00 uur krijg je een extra toeslag van 30%.

  Vaardigheden

  Je hebt kennis van de Nederlandse of Engelse taal. Vanwege de wisselende diensten / tijden verlangen we dat je flexibel bent en in de omgeving van Tiel woont.

  Als sorteermedewerker bij DHL Tiel is het een voordeel wanneer je ervaring hebt in de logistiek en fysiek werk aan kunt.

  Natuurlijk ben je nauwkeurig en heb je zin om onderdeel te worden van een team met enthousiaste collega's.

  Over de werkgever

  Je ziet ze overal ter wereld : vrachtwagens busjes en vliegtuigen met de kenmerkende gele kleur en rode letters. Als wereldwijd marktleider in expresvervoer en logistiek is DHL een aansprekende werkgever.

  DHL Tiel is Supply chain partner van de meest bekende en grootste bouwmarktketen van Nederland. Om ons team te versterken hebben we per direct plek voor magazijn medewerkers.

  Word jij onderdeel van de grootste logistieke speler ter wereld?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier