Chauffeur fulltime (m/v)
Koers Oost
Apeldoorn, NL
4 dagen geleden

Chauffeur fulltime omgeving Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Chauffeur (trekker oplegger).

In deze functie werk je binnen Nederland en ben je verantwoordelijk voor het vervoer van goederen. Verder laad en los je de wagen zelf, uiteraard met de benodigde hulpmiddelen.

Als ervaren chauffeur weet je als geen ander dat een dag niet altijd uit 8 werkuren bestaat. Dit vind jij dan ook geen probleem.

Het kan voorkomen dat je zo nu en dan ergens overnacht. Tijdens je bezoeken kom je verder regelmatig in contact met de klant.

Het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent en een positieve instelling hebt. De baan is afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Je gaat onderdeel uitmaken van een leuk en enthousiast team en krijgt volop de ruimte om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied.

De functie is fulltime voor langere periode. De werktijden zijn wisselend en je kunt op korte termijn starten, of per direct.

Het bedrijf is innovatief en ambitieus. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed en het bedrijf kenmerkt zicht als informeel en sociaal.

Samen de schouders eronder, dat is belangrijk!

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die het team in Apeldoorn gaat versterken. Bel direct 0575-

743210 of mail jouw CV naar : axel koersoostpersoneel.nl.

Vaardigheden

Je bent in het bezit van rijbewijs CE en Code 95

Je woont in de omgeving van Apeldoorn

Je vindt het geen probleem om soms langer door te werken

Je draagt je verantwoordelijkheid in het verkeer

Je hebt een positieve instelling en bent klantvriendelijk

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier