Gedragswetenschapper MVG
's Heeren Loo
Druten, NL
1 dag geleden

Waar ga je werken?

De vakgroep gedragswetenschappers in Gelderland Zuid bestaat momenteel uit 20 collega’s, verdeeld over drie locaties (Druten, Tiel, Geldermalsen).

Dit enthousiaste team beschikt over veel expertise, welke onderling wordt gedeeld, om zo te blijven werken aan verdere ontwikkeling.

Het team is hierdoor in staat om elkaar te versterken. Ook al pakken de gedragswetenschappers veel taken individueel op, het team gaat er samen voor.

De vakgroep werkt daarnaast ook samen met het paramedisch team, het medisch team en het systeem rondom de cliënt.

Binnen ’s Heeren Loo bieden we ondersteuning aan een brede groep cliënten : kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een lichte tot (zeer) ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking, die binnen ’s Heeren Loo wonen, werken of dagbesteding krijgen.

Lees hier meer over Advisium.

Hoe ga je helpen?

Als gedragswetenschapper is je kerntaak om op sociaal wetenschappelijk verantwoorde wijze te komen tot een goede beeldvorming, passende ondersteuning, begeleiding en behandeling van de cliënten.

Jij werkt voornamelijk voor het MVG cluster. Onze cliënten zijn intramurale cliënten met moeilijk verstaanbaar gedragdie wonen bij 's Heeren Loo.

Het hele MVG cluster werkt met de methode Triple-C.

Naast het werken met cliënten werk je vooral intensief samen met de manager zorg, de persoonlijk begeleider en de teams op de woningen.

Samen met de manager zorg ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg voor de cliënten (duaal leiderschap). Jouw rol is mediërend, samen met het team zorg je ervoor dat er een goed beeld van de cliënt gevormd wordt en dat de cliënt passende begeleiding krijgt.

Het is dan ook belangrijk dat je jouw beeldvorming, analyse en advies kunt toelichten aan (persoonlijk) begeleiders, ouders en / of familie van cliënten en andere direct betrokkenen.

En dat je hierbij om kunt gaan met (eventuele) weerstand en stevig in je schoenen staat.

Je werkt in een multidisciplinair team, waar jij vanuit je eigen professie je eigen inbreng hebt. Elkaar ondersteunen, ervaringen en ideeën uitwisselen en streven naar kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers van ons team.

Dit alles doen we in het belang van de cliënt. Als gedragswetenschapper lever je tevens een bijdrage aan de landelijke en regionale beleidsontwikkeling en zorgverlening door deel te nemen aan regiegroepen en werk- en projectgroepen.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3289,- en maximaal € 5648,- (FWG 60 / 65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Dit ben jij

  Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie en (bij voorkeur) de GZ-opleiding of NVO generalist. Daarnaast :

 • heb je minimaal drie jaar werkervaring als orthopedagoog / psycholoog binnen de VG en heb je kennis of ervaring met Triple-C
 • haal je voldoening uit het mediërend werken met teams
 • ben je duidelijk in je wijze van communiceren en beschik je over een open en enthousiaste instelling
 • ben je in staat om op je eigen handelen te reflecteren en sta je open voor feedback
 • kan je je emoties onder controle houden op momenten dat het spannend wordt en op het juiste moment beslissingen nemen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier