Mechanical engineer (piping)
Eminent
Alphen aan den Rijn, NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van installaties, piping arrangements en constructies van uiteenlopende aard.

Je werkt aan verschillende projecten tegelijkertijd waarvan de lengte en complexiteit sterk variëren.Taken en verantwoordelijkheden : - Ontwerpen en berekenen van installaties en constructies- Tekenen van samenstellingen, P&ID’s en werktekeningen met behulp van Autocad en Inventor- Opstellen van stuklijsten en specificaties- Maken van berekeningen, op het gebied van piping en constructie- Controle van eigen en andermans tekeningen- Verantwoordelijk voor deugdelijke vastlegging en opslag van gegevens- Ondersteunen van verkoop, voornamelijk door het maken van offerte tekeningen en verstrekken van technische adviezen- Ondersteuning van inkoop d.

m.v. werkvoorbereiding (materiaal uittrekken, contacten met toeleveranciers betreffende technische specificaties enz.)

Interesse? Neem contact op met Jorieke Vale, 06 - 41 61 92 73, j.vale eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Je hebt een opleiding MTS / HTS niveau met minimaal 5 jaar ervaring op piping gebied.- Ervaring met Autocad en InventorGezien de vele contacten met opdrachtgevers en toeleveranciers op het technisch vlak, zijn goede communicatieve vaardigheden noodzakelijk.
 • Daarnaast beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

  Bedrijfsomschrijving

  Onze relatie is actief in de oil and gas industrie en ontwikkelt, ontwerpt en produceert cryogene verdampers, kleinschalige systemen en installaties voor luchtgassen en LNG.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een vaste baan bij onze opdrachtgever- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier