Specialist Administratie
Zorggroep Charim
Veenendaal
5 dagen geleden

Wie ben jij?

Als specialist administratie ben jij professioneel, proactief en ga jij samen met het team - ordelijk en systematisch te werk.

Jij hebt alle kennis in huis wanneer het gaat over financiële richtlijnen, administratieve organisatie en interne controles. Verder vragen wij :

 • een afgeronde financiële hbo opleiding (HEAO / SPD);
 • dat jij kennis en ervaring hebt met het continu verbeteren van (administratieve) werkprocessen en informatievoorziening;
 • ervaring met automatische gegevensverwerking en kantoorautomatisering.
 • Afdeling Finance & Control

  De afdeling Fiance & Control van Zorggroep Charim bestaat uit een collegiaal en betrokken team van professionals. Samen gaan we voor één doel : het ondersteunen en adviseren van het management om in een veranderend zorglandschap de juiste koers te kunnen bepalen.

  Dat doen we voor alle niveaus binnen en buiten Charim : van operationeel tot strategisch en van team tot Charim totaal.

  Betekenisvol werk, doen we!

  Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde.

  Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren.

  Lees meer over de identiteit.

  Wordt dit een match? Wij bieden :

 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie en keuze uit meer dan 100 online trainingen van GoodHabitz;
 • FWG 50 maximaal € 3.707,64 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • volop keuze uit extra’s van het Charim voordeelmenu, bijvoorbeeld : extra vergoeding van reiskosten, korting op je nieuwe fiets, laptop, smartphone, smartwatch of sportabonnement.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier