Pedagogisch Medewerker | KDV De Akker
smallsteps kinderopvang
Hengelo Ov
6 dagen geleden

Over de locatie

Samen met kinderen knutselen, bouwen, lezen of computeren? Leuk! Op onze locatie is daar alle ruimte voor. Omdat we naast basisschool de Akker zitten, voelt de plek meteen vertrouwd! Rawr! Een van de peuters is geschminkt als leeuw! De babys liggen lekker te slapen in de slaapkamer.

Buiten is er de patio en de wip waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven! Ik vlieg! Buiten zijn we graag. De babys spelen samen op het kleedje onder de bomen.

Zie je hoe verbaast ze zijn over gras?

Soms maken we een uitstapje naar het park. Lekker de zelfgebakken bosbessenmuffins opsmikkelen! Kijk, daar gaan de eendjes! Als we teruggaan zijn we meteen weer thuis.

Op onze locatie is plek maximaal 11 kinderen. Op die manier kan iedereen de aandacht geven die de kinderen verdienen. Kom jij ons leuke team versterken?

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

buffered00 : 0000 : 0000 : 00

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier