Inspecteur
Personal Selection Recruitment B.V.
Netherlands
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Inspecteur sprinklerinstallaties en watermist

Zoek jij een uitdaging in de breedte van de brandbeveiliging en wil je met jouw expertise een bijdrage leveren om de nieuwe afdeling nog verder uit te breiden?

Wegens uitbreiding naar meerdere disciplines zijn wij voor de nieuw opgezette afdeling op zoek naar een inspecteur sprinklerinstallaties en watermistsystemen.

In deze zelfstandige functie voor 40 uur per week, sta je in het midden van de afdeling en zal je meedenken over de ontwikkeling van de organisatie. Hoe ziet je week eruit?

Aan de hand van een opgenomen checklist voer je onder eigen verantwoording initiële- tussen- en vervolginspecties uit en zorg je voor een correcte afhandeling naar de klanten.

Onderdeel van de inspectiewerkzaamheden zijn het beoordelen van basis- en detail ontwerpen, het opstellen van rapportages van uitgevoerde inspecties en het uitvoeren van collegiale toetsing van inspectiedocumenten.

Verder neem je actief deel aan werkgroepen van branche gerichte onderwerpen en vertegenwoordig je de organisatie naar externe partijen.

Het deelnemen aan landelijk overleg met belanghebbenden is dan ook een erg belangrijks aspect. Het ontplooien van commerciële activiteiten door het zorgen van nieuwe opdrachten bij bestaande en nieuwe relaties behoort ook tot je takenpakket en wekelijkse bezigheden.

Wat verwachten wij dat je bent? Iemand

 • Communicatief vaardig is en op professionele wijze klanten te woord kan staan;
 • Representatief, gemotiveerd en oplossingsgericht is;
 • Een goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Wat verwachten wij dat je hebt?

 • Een afgeronde MBO-opleiding met HBO werk- en denkniveau;
 • Diploma Sprinklertechnicus (Sprinkler 2) en aantoonbare werkervaring binnen de sprinklertechniek;
 • Diploma projecteringsdeskundige brandmeldinstallatie (pre).
 • Wat bieden wij jou, naast de leukste baan van Nederland?

 • Bruto maandsalaris van € - € afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passende auto die je ook privé kan rijden, laptop en telefoon;
 • Naast een inspirerende werkomgeving kom je terecht in een hecht en kundig team, waar je jezelf verder kan ontwikkelen door goede opleidingsmogelijkheden binnen een groeiende organisatie. Wie zijn wij?
 • Onze partner is een inspectie instelling binnen de brand, ontruiming, sprinkler en watermistinstallaties. Ze keuren onafhankelijk (zonder belangenverstrengeling) de brandinstallaties en zijn hiervoor geaccrediteerd.

  De organisatie is sterk groeiende en willen zich nog verder door ontwikkelen met een brede scope op het gebied van brandveiligheid.

  Het doel van de organisatie is door betrokkenheid mensen en klanten verder helpen met veiligheid. Dit kan worden bereikt door integer handelen, bewuste keuzes maken, objectieve beoordeling van ontwerpen en onafhankelijk oordelen over kwaliteit.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier