Als vo-docent bijdragen aan het verkleinen van het tekort binnen het basisonderwijs?
derec
Zoetermeer,NL
4 dagen geleden

Als vo-docent bijdragen aan het verkleinen van het tekort binnen het basisonderwijs?

Zoetermeer

Dat er een groot tekort is aan bevoegde leerkrachten binnen het basisonderwijs, hoeven we jou als docent in het voortgezet onderwijs natuurlijk niet uit te leggen.

Ben jij bevoegd om les te geven in het voortgezet onderwijs en draag jij graag een steentje bij aan het verkleinen van het tekort in het basisonderwijs?

Via onze webapp Derect kan jij snel en gemakkelijk voor de klas binnen het basisonderwijs! Vul op Derect.nl in waar en wanneer jij kan invallen en zie direct welke vacatures matchen met jouw voorkeuren. Derect regelt de rest!

Organisatie

Derec bemiddelt al jarenlang binnen het onderwijs, de zorg en kinderopvang. Vanuit het idee om een bijdrage te leveren aan het verkleinen van de arbeidskrapte binnen het onderwijs, is Derect ontstaan.

Derect is de webapp die inspringt bij uitval en ziekte binnen het basisonderwijs. Op basis van jouw voorkeuren koppelt Derect jou aan een basisschool bij jou in de buurt.

Ook de administratie neemt Derect jou uit handen en gaat snel en digitaal. Zo kan jij je focussen op wat je het allerleukste vindt om te doen, namelijk lesgeven!

Functie

Als invalkracht ga je via Derect aan de slag bij basisscholen die passen bij jou wensen. Zo kan je het basisonderwijs echt helpen, terwijl je tegelijkertijd zelf relevante ervaring kan opdoen binnen het basisonderwijs.

Wil je graag ervaring opdoen met een bepaalde leeftijdsgroep, in een specifieke regio of met een nieuw onderwijstype? Via Derect kan het allemaal.

Meld je nu aan en ga als de scholen straks weer open zijn, derect ;-) via ons aan de slag!

Functie-eisen

 • Je beschikt over een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid;
 • je hebt ervaring als docent in het voortgezet onderwijs, of misschien zelfs al binnen het basisonderwijs;
 • je hoeft niet een vast aantal dagen per week beschikbaar te zijn, je geeft namelijk zelf op de kalender aan op welke dagen je wel en niet kunt werken;
 • je kan de gewenste daginvulling volgen of improviseren waar nodig.
 • Wij bieden jou :

 • Wekelijkse uitbetaling van je gewerkte uren;
 • flexibele dagen, je werkt alleen wanneer het in jouw agenda past;
 • diverse gratis cursussen op het gebied van invallen;
 • kies zelf hoe ver je wilt reizen;
 • ruime ervaring opdoen op diverse scholen.
 • Interesse? Schrijf je dan nu in via Derect.nl! Bij vragen kun je contact opnemen met Jillian Versantvoort via jillian derect.nl of 06-82428618

  Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Jillian een WhatsApp 06-82428618 jillian derect.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier