Verzorgende IG
Amstelring
Noordhollandstraat, Amsterdam
2 dagen geleden

24-28 uur per week

Wil je als verzorgende meer betekenen voor mensen met een somatische indicatie? Wil je net die stap extra doen, waardoor zij de zorg ontvangen die zij verdienen?

Ons team op Groepswonen Noordhollandstraat heet je van harte welkom. Wil je als verzorgende meer betekenen voor mensen met een somatische indicatie?

Wil je net die stap extra doen, waardoor zij de zorg ontvangen die zij verdienen? Ons team op Groepswonen Noordhollandstraat heet je van harte welkom.

Werkplek

Groepswonen Noordhollandstraat is een kleinschalige 'stand alone'-locatie voor ouderen met (beginnende) dementie. De locatie bestaat uit 2 groepswoningen voor ieder 8 bewoners en is 'open' : bewoners mogen gewoon zelfstandig naar buiten.

Noordhollandstraat is gelegen in Buitenveldert, vlakbij een klein winkelcentrum en het Amsterdamse Bos. Een fijne plek om te wonen en een net zo fijne plek om te werken.

Op Zorgkaart Nederland wordt Groepswonen Noordhollandstraat gewaardeerd met een 8,8 (in 2018 en 2017).

Functie

Je hebt een sterke en warme persoonlijkheid en je kunt je goed inleven in de leefwereld van bewoners met (beginnende) dementie.

Samen met collega’s en vrijwilligers van het samen verantwoordelijke team’ ben je verantwoordelijk voor het woonplezier, kwalitatief goede zorg en het welzijn van onze bewoners.

In de eerste plaats lever je professionele zorg aan bewoners op basis van het zorgplan. Je signaleert gezondheidsproblemen en verricht verpleegtechnische handelingen.

Daarnaast vervul je ook de rol van adviseur en begeleider. Je helpt cliënten nieuwe inzichten te verkrijgen in wat ze nog wel kunnen.

Een echte zorgprofessional dus! Met als doel optimaal aansluiten bij de wensen van de bewoners. Spreekt dit je aan? Dan hebben we voor jou een leuke werkplek in één van de leukste en mooiste kleinschalige woonvoorzieningen in Amsterdam (Buitenveldert)!

Profiel

Bij Groepswonen Noordhollandstraat willen we alleen het beste voor de bewoners. Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat voor ons op nummer één.

Daarnaast zien we graag het volgende terug :

 • diploma Verzorgende IG (mbo-niveau 3)
 • bevoegd en bekwaam voor al je handelingen
 • groot hart voor ouderen(zorg) met een voorkeur voor psychogeriatrie
 • zelfstandigheid in het werk, maar ook gericht op samenwerking binnen het team
 • alertheid : je constateert veranderingen bij de bewoners vroegtijdig
 • communicatieve vaardigheid : je weet goed te rapporteren wat je hoort en ziet
 • creativiteit, enthousiast en komt graag met oplossingen
 • stressbestendig en besluitvaardig
 • goede computervaardigheid
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens CAO VVT ingeschaald in FWG 35. Mooier kunnen we het niet maken.

  Of toch? Onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn wel erg goed. Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Een fijne werkplek en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.
 • Mooie extra’s zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een sportplan, eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.
 • Goede scholingsmogelijkheden : je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en door te groeien naar hogere zorgniveaus zoals contactverzorgende (EVV) of Verpleegkundige niveau 4.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier