Junior Accountmanagers Apps in Amsterdam
SalesToppers
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar een gedreven Junior Accountmanager Apps. Ben jij toe aan de volgende stap in je loopbaan en wil je werken bij een snel groeiende Internationale organisatie.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie :

Als Junior Accountmanager Apps maak je deel uit van een gedreven Sales team. Je rapporteert aan de Sales Director. In de functie van Junior Sales Hunter ben je verantwoordelijk voor je eigen regio en je persoonlijke target.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele commerciële proces van het bellen van de prospect tot het closen van de deal. Je bent het aanspreekpunt op het gebied van alle mobile solutions en weet je snel in te spelen op wat er in de markt gebeurt.

De ideale kandidaat :

Een Junior Accountmanager Apps met consultative selling skills. Ben jij die Junior Accountmanager Apps die er altijd 200% voor gaat en beschik je over een afgeronde HBO / WO- opleiding.

Als Junior Accountmanager Apps beschik je over sales ervaring in B2B branche. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen om zo onze solutions goed te kunnen verkopen.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Apps!

Een sales functie als Junior Accountmanager Apps bij een snelgroeiende Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.

Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekende Bonus, The Sky is the limit! Prima secundaire arbeidsvoorwaarden en veel aandacht voor coaching en opleiding.

Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier