Planner Stramproy
Logistic Force Eindhoven
Stramproy, NL
1 dag geleden

Planner

Locatie : Stramproy / Opleidingsniveau : mbo,hbo / Type : Fulltimer

Onze relatie voorziet in flexibele en fysieke arbeidsbehoeftes. Als betrouwbare partner zijn zij verantwoordelijk voor de personele bezetting van arbeidsintensieve processen.

Zij leveren flexibel maatwerk, zowel op uitzend- als projectbasis in Nederland en België.

Als Planner sta je bij elke dag voor nieuwe uitdagingen; je vult de personele uitvraag van onze opdrachtgevers in en werkt nauw samen met collega’s en opdrachtgevers om dit voor elkaar te krijgen.

Je gaat voor een complete planning en het geeft je een kick als dit lukt. Je haalt er voldoening uit als de juiste persoon op de juiste plaats zit, medewerkers aan het werk en tevreden zijn.

Samen met je collega’s in het veld, stel je de planning op / bij en zorg je voor een zo effectief mogelijke realisatie waarbij geen uitdaging voor jou te groot is.

Als deze rol bij je past en je wilt werken in het hart van het bedrijf met volop groeiperspectief, dan komen wij graag met jou in contact.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier