Helpdeskmedewerker in Duiven
YoungCapital
Duiven, NL
4 dagen geleden
source : Officevacatures

Heb jij financieel- administratief inzicht, ben je communicatief sterk en vind je het leuk om klanten te helpen? Dan is dit misschien wel een perfecte functie voor jou! Wij zijn voor onze opdrachtgever in Duiven namelijk op zoek naar een helpdeskmedewerker.

In deze functie ondersteun jij telefonisch klanten die dagelijks gebruikmaken van het softwaresysteem dat deze opdrachtgever ontwikkelt.

Hiervoor is het natuurlijk super belangrijk dat je jezelf kunt inleven in de situatie van de klant en de vertaalslag kunt maken naar de oplossing.

Naast deze werkzaamheden ga je ook ondersteunen bij het documenteren en het testen van de software. Je gaat dus ontzettend veel leren! En dat is leuk want als blijkt dat dit jou allemaal gemakkelijk af gaat en jij de software uiteindelijk door-

en-door kent, kun je doorgroeien naar de functie van consultant.

Onze opdrachtgever in Duiven is een leverancier van totaaloplossingen voor de automatisering in het midden- en kleinbedrijf.

Hierbij moet je denken aan een oplossing van relatiebeheer tot calculatie en van projectbewaking tot en met de financiële administratie.

Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer, waar iedereen super hard werkt aan het succes van de organisatie! Dat harde werken wordt beloond, want op z'n tijd zijn er leuke feestjes om de successen te vieren.

Denk hierbij aan een feest op een rondvaartboot in het buitenland of een ander leuk tripje... Klinkt tof toch?

Functieeisen

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • Inzicht in financiële en projectmatige bedrijfsprocessen;
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je beschikt over een analytisch denkvermogen
 • Ben jij de enthousiaste helpdeskmedewerker die wij zoeken? Stuur dan, naast jouw schriftelijke motivatie, een korte videomotivatie van maximaal 1 minuut naar Lenneke (06-

  22623876 ) en vertel waarom jij perfect bent voor deze baan! De videomotivatie is alleen bedoeld als een leuke aanvulling op jouw online sollicitatie.

  Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een fulltime baan voor 40 uur per week
 • De ultieme kans om jezelf te ontwikkelen binnen een innovatieve omgeving en wellicht door te groeien naar de functie van consultant
 • Een prima startsalaris van €1900,- bruto per maand
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding
 • De mogelijkheid om jouw communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen
 • Je komt te werken in een omgeving met super leuke collega's en veel tijd voor gezelligheid
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier