(Senior) juridisch medewerker BelastingrechtLees meer
de Rechtspraak
Breda
5 dagen geleden

Wat je gaat doen

Je bereidt zaken voor waarbij je het juridische vraagstuk analyseert en de rechter informeert over onder meer relevante feiten, wetgeving, juridische geschilpunten en jurisprudentie.

Je bent sparringpartner voor de rechter. Je ondersteunt juridisch de voorbereiding, de zitting en de afdoening en nabewerking van zaken.

Tijdens de zitting treed je op als griffier, je bent gesprekspartner in de raadkamer en na de zitting schrijf je de conceptuitspraken.

Wat we je bieden

Het bruto maandsalaris van deze functie bedraagt afhankelijk van je werkervaring op basis van 36 uur min. €2.683,91 max.

€ 4.313,89 (salarisschaal 9 / 10 BBRA), exclusief 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. De rechtbank heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheden voor koop-

verkoop van verlof, flexibele werktijden en opleidingsfaciliteiten.

Wat we van je vragen

Je bent allrounder en hebt een veelzijdig takenpakket, waarbinnen je gemakkelijk moet kunnen schakelen tussen adviserende, uitvoerende en beleidsmatige taken.

Hoe druk het ook wordt, je hebt je planning op orde, stelt je prioriteiten scherp, werkt zorgvuldig en houdt het eindresultaat voor ogen.

Je combineert een zakelijke aanpak, met een menselijke benadering. Je komt met ideeën en voorstellen die aansluiten op onze doelen en weet collega’s hiervoor te enthousiasmeren.

Om deze functie op goed niveau te kunnen uitoefenen, heb je ook nog :

 • een afgeronde WO opleiding fiscaal recht met (ruime) relevante werkervaring.
 • een sterk ontwikkeld analytisch en oordelend vermogen.
 • een open, collegiale en constructieve stijl van samenwerken met gevoel en inzet voor het teambelang.
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je communiceert zowel mondeling als schriftelijk helder en duidelijk.
 • Daarnaast nodigen we ook uitdrukkelijk pas en bijna afgestudeerde fiscalisten uit om te reageren. Hen bieden we graag een meerjarig opleidings-

  en ontwikkeltraject voor een flitsende start van hun carrière.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier