Uitvoerder woningbouw vastdienstverband!
Centerpoint
Regio Rosmalen
6 dagen geleden

Introductie

De opdrachtgever bestaat uit een gezellig en gedreven team dat actief is in zowel nieuwbouw (woning- en utiliteitsbouw) als bestaande bouw.

Iedere stroom heeft zijn eigen specialisme en specialisten. Samen realiseren zij mooie projecten. Als uitvoerder woningbouw werk jij samen met het team aan mooie projecten.

Organisatie

Je werkt in een gedreven team dat hard werkt aan goede resultaten. Jouw collega’s omschrijven hun werk als uitdagend en ervaren een totale verantwoordelijkheid over hun eigen projecten.

Er wordt een aangename mate van vrijheid ervaren en de lijnen zijn kort.

Functie

Leidinggeven, coördineren, plannen en organiseren. Als zelfstandig uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van projecten in seriematig- en gestapelde woningbouw.

Je hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats en verbindt alle partijen zodat het bouwproces goed verloopt. Veiligheid op 1, kwaliteit en tijdigheid, jij bewaakt deze factoren gedurende het gehele bouwproces.

Een belangrijke rol daarbij is die van coach en motivator van het team op de bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat er een sterk en succesvol team staat, stimuleert het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen.

Vanzelfsprekend vervul je een belangrijke rol in de voortgangsrapportage, kostenbewaking en signaleer je meer-en minderwerk.

Functie-eisen

Je bent een uitvoerder die zijn / haar sporen al heeft verdient en die beschikt over minimaal HBO niveau. Een gedreven persoon die graag een centrale rol in het bouwproces bekleedt.

Je bent oprecht, gedreven en grensverleggend. Je gaat resultaatgericht te werk. Je bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld.

Je zet coachende leiderschap in. Je toont initiatief en signaleert en initieert verbeterpunten. Je bent bekend met de trends in de bouw (BIM.

LEAN, nieuwe contractvormen)

Aanbod

De opdrachtgever geeft je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven zij je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshop en coachingstrajecten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier