Verzorgende IG / MMZ – Kleinschalig PG – Dagbesteding
LEKZ
Bergen op Zoom
11 uur geleden

Verzorgende IG, daar zijn wij naar op zoek. Op zoek voor een warme zorginstelling, regio Bergen op Zoom. Het gaat om een functie tussen de 20-32 uur per week, uren zijn naar wens bespreekbaar.

Er zijn parttime, maar ook fulltime mogelijkheden.

Als Vig kom je op een nieuwe locatie te werken. Het gaat om het bieden van kleinschalige zorg aan de doelgroep Psychogeriatrie (PG).

Deze locatie bestaat uit 12 woningen. Waarbij 8 bewoners een eigen appartement hebben.

Welzijn van de bewoner & MMZ

Op deze locatie gaat het om het bieden van de beste zorg en het welzijn van de bewoners staat centraal. Dat betekent voor jou als Vig dat je niet alleen zorg levert, maar ook op het gebied van MMZ gaat werken.

Denk hierbij aan optimale begeleiding, samen naar buiten gaan, spelletjes spelen en rust! Rust? Je krijgt tijd en ruimte voor de cliënt, waardoor je jouw eigen ding kan doen. Dat is pas fijn!

Uitdagend project

Op korte termijn wordt er een samenwerking gestart met GGZ Westelijk Noord-Brabant. Dat betekent dat er in de toekomst uitdagende projecten zullen komen op het gebied van GGZ en dementie.

Samen met het team mag je vormgeven aan de toekomst van de bewoners en deze prachtige locatie!

En ik als Verzorgende IG?

Deze organisatie biedt aandacht aan hun medewerkers. Zij zijn ervan op de hoogte dat werken in de zorg erg belastend kan zijn.

En daar houden ze rekening mee. Zij gaan voor een vitale en gelukkige medewerker.

Ook staat deze organisatie bekend om een laag personeelsverloop. Contracten voor een paar maanden kennen zij niet. Wie er eenmaal werkt, blijft vaak werken.

Dat betekent, geen hoge werkdruk en focussen op het leveren van kwaliteit. Jij krijgt ruimte om je werk goed te doen en je te ontplooien in hetgeen waar jij goed in bent!

Je kunt makkelijk ideeën uitspreken en er wordt naar je geluisterd. Deze warme organisatie biedt verschillende opleidingsmogelijkheden.

Denk hierbij aan een verkorte leer-werk traject Verpleegkunde van 2 jaar of een verdiepende opleiding naar keus.

Met het team doen jullie aan zelfroostering. Je kunt dus in overleg je werktijden bepalen. Daarnaast krijg je per direct een vaste aanstelling.

Ook krijg je een hogere reiskostenvergoeding dan de CAO biedt, indien dat nodig is. Er hangt een Brabantse sfeer en het is enorm gezellig in het woonzorgcentrum.

Draag jij hier aan bij?

Arbeidsvoorwaarden :

 • Salaris; deze functie is ingeschaald in FWG 35 tussen de €1.902,93 en €2.762,34 (afhankelijk van opleiding en ervaring) conform CAO VVT;
 • Een baan als Verzorgende IG niveau 3 tussen de 20-32 uur in de week (uren zijn bespreekbaar naar wens);
 • Vaste overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Mogelijkheden in ontwikkeling;
 • Vrijheid en medezeggenschap;
 • Een dertiende maand;
 • Werken bij een warme organisatie met een informele werksfeer!
 • Functie eisen Verzorgende IG niveau 3 :

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG in bezit.
 • Waarom via LEKZ?

  LEkker werKen in de Zorg. Geen uitzendbureau, maar een werving en selectiebureau voor vaste banen in de zorg. LEKZ staat voor een persoonlijke aanpak.

  Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past.

  Die persoonlijke interesse, maakt LEKZ tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

  Solliciteren Verzorgende IG vacature :

  Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?

 • Stap 1 : Aarzel niet en solliciteer dan voor vrijdag 4 december 2020. Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie ->
 • 06-23425294 (graag voorzien van je CV)Of klik om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)

 • Stap 2 : Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
 • Stap 3 : Binnen twee werkdagen ontvang je dan ook een reactie per mail of telefoon;
 • en KLAAR de stap naar een succesvol nieuw avontuur is gezet!

  Vanwege het Coronavirus, voeren wij onze sollicitatiegesprekken via beeldbellen; Whatsappvideo of Skype. #corona

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier