Veldmedewerker Techniek
continu
Elburg, NL
1 dag geleden

Veldmedewerker Techniek

De functie van Veldmedewerker is zeer afwisselend, dagelijks kom jij nieuwe locaties en uitdagingen tegen. Deze organisatie ontvangt opdrachten van diverse opdrachtgevers, ook daarin komt de afwisseling terug.

Van ingenieursbureau tot aan aannemers en overheidsinstanties, alles kom je tegen. Als Veldmedewerker ben jij bezig met metingen van leidingen, hoogteliggingen, constructies, zettingen en nog veel meer.

Tevens installeer jij bepaalde systemen die data verzamelen. Nou klinkt dit zeer specifiek, maar de organisatie biedt een zeer royale inwerkperiode en trainingen binnen het bedrijf.

Technische kennis is niet niet verplicht, super toch?

 • MBO werk- en denkniveau
 • Een paar jaar ervaring in een veldwerkersfunctie is een pré
 • Redelijk vaardig in Engels
 • Zelfstandig, geen 9-5 mentaliteit en oplossingsgericht
 • Affiniteit met techniek
 • Bekend met het Office pakket
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Onze opdrachtgever is een innovatieve club met een informele sfeer en omgeving waar jij jezelf thuis voelt. Is dat niet een van de belangrijkste factoren in je werk?

  Dit bedrijf staat daarvoor, ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Deze organisatie is professional in de civieltechnische meettechnieken.

  Behalve het leveren ervan, wordt er ook echt gemeten voor verschillende partijen. Van overheidsinstanties tot aannemers, dit bedrijf laat je overal van proeven!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier