Senior Jurist/Eindredacteur Jeugd
Wolters Kluwer
Hulsterweg, Venlo, NLD
3 dagen geleden

Heb jij juridische kennis van en ervaring met de Jeugdwet? Ben je analytisch sterk? Weet je wat er speelt bij gemeenten en waar gemeenteambtenaren in hun dagelijkse praktijk tegen aan lopen?

Ben je in staat gemeenten over de Jeugdwet te adviseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over Schulinck Wij adviseren gemeenten in Nederland over het omgevingsrecht en het sociaal domein.

Opinies, nieuws en toegepaste juridische kennisproducten worden toegankelijk gemaakt in de vorm van online kennisbanken, nieuwsbrieven, websites, boeken, trainingen en opleidingen.

Bij ons staat het samenspel met de klant voorop. Door de unieke combinatie van rijke juridische ervaring, vernieuwingsgezindheid en betrouwbaarheid ontstaat een toonaangevende aanpak binnen de gemeentelijke overheid.

Wij streven er altijd naar onze omgeving te blijven inspireren met producten en diensten waarmee uiteenlopende klanten eenvoudiger en doeltreffender kunnen werken.

 • Wat ga je doen? Je schrijft juridische teksten die gemeenten kunnen gebruiken bij hun dagelijkse werkzaamheden; Je bent in staat juridische vraagstukken van gemeenten op het gebied van de Jeugdwet (en aanverwante regelgeving) correct te beantwoorden en gemeenten te adviseren;
 • Je signaleert relevante ontwikkelingen rondom de Jeugdwet en vertaalt deze naar praktijkgerichte informatie voor onze klanten (denk aan wetswijzigingen, jurisprudentie, et cetera).

  Je coacht je collega’s bij het schrijven en geeft feedback. Ook ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de teksten.

  Wie ben jij? Je bent in staat jouw kennis helder en voor een breed publiek in begrijpelijke taal neer te zetten. Dat wil zeggen, je schrijft gemakkelijk en to the point.

  Vanzelfsprekend ben je geïnteresseerd in de laatste wetsontwikkelingen, ben je nauwkeurig en kun je snel structuur aanbrengen in (grote hoeveelheden) juridische informatie.

 • Je bent klantgericht en ambitieus. Wil je doorgroeien binnen onze organisatie? We vertellen je graag over de mogelijkheden! Verder staat er op jouw cv : Een WO / universitair diploma, bij voorkeur richting Nederlands recht of een vergelijkbare opleiding;
 • Minimaal 4 jaar kennis van en ervaring met de Jeugdwet; Vanwege de senioriteit van deze rol breng je leiderschapskwaliteiten mee.

  Wat bieden wij? Naast een goed salaris bieden wij jou : Een baan voor 32 tot 36 uur per week, een interessante bonusregeling (tussen de 0 en de 30% van je bruto jaarsalaris, waarbij on target 20% is), een laptop van de zaak, een mooie bijdrage aan je pensioen (als werkgever leggen wij 2 / 3 in), goede mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei (zowel in Nederland als in het buitenland) en een baan met uitzicht op een vast dienstverband.

  Daarnaast organiseren wij een jaarlijkse sportdag, een knallend eindejaarsfeest, krijg je bij ons gratis fruit en vooral veel werkplezier met leuke en professionele collega’s! Wij zijn er trots op om voor het zesde jaar op rij erkend te worden als Top Employer in Nederland.

  Ben je nieuwsgierig waarom? Wij gaan graag met je in gesprek om je hier meer over te vertellen! De standplaats voor deze functie is Venlo.

  Interesse? Upload je cv via de sollicitatiebutton bij deze vacature. We begrijpen dat je niet lang wilt wachten op een terugkoppeling en daarom proberen we je binnen 5 werkdagen te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

  Wil je meer informatie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Mirjam van Emst, Corporate Recruiter. Je kunt haar bereiken via mirjam.

  van.emst wolterskluwer.com Wolters Kluwer Nederland doet haar eigen recruitment. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier