Allround Vakman Brummen
Van Wijnen
Brummen, Gelderland
2 dagen geleden

Waar kom je terecht :

In Brummen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. Vanuit deze vestiging werken wij onder andere aan energetische verbeteringen en renovatie projecten.

Jaarlijks worden er vanuit Brummen tussen de 600 en 700 woningen energetisch verbeterd. Dit door korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen : daar houden we van en onze klanten ook.

Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van deze mooie omgeving.

Wat je doet :

Vanuit onze vestigingen in Deventer en Brummen werken wij op alle disciplines binnen de bouw; Nieuwbouw, Renovatie & Transformatie.

Als (allround) vakman ga je aan de slag met kleinere of grotere bouwwerken in deze disciplines. Je zorgt voor kwalitatief goed werk, conform bestek, tekeningen en voorschriften binnen de gestelde planning.

Benieuwd naar onze projecten die we vanuit Deventer en Brummen? Neem dan hier een kijkje : https : / / www.vanwijnen.nl / locaties / deventer /

Als (allround) vakman beschik je over praktisch inzicht en creativiteit. Voor ons is het daarnaast ook van groot belang dat je graag samen werkt en dat je veilig werken hoog in vaandel hebt staan.

Tevens ben je een visitekaartje richting opdrachtgevers en weet je hoe het is om klantgericht te werken.

Wat je brengt :

We willen met elkaar uitblinken in wat we doen en samen grenzen verleggen. Dus zoeken we voor deze functie een oprecht en gedreven iemand met veel kwaliteiten.

Om bij de basis te beginnen :

 • Je hebt een afgeronde BBL opleiding timmeren of metselen niveau 2 / 3;
 • Beschikt over enige relevante werkervaring;
 • Je werkt graag nauw samen en je bent een echte teamspeler;
 • Ook ben je in staat om zelfstandig en nauwkeurig te kunnen werken;
 • Klantgericht werken is voor jou een must, je bent pas tevreden als de opdrachtgever tevreden is;
 • Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid.
 • Wat je krijgt :

  Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie van specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken.

  De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd en de personeelsvereniging is actief. Bovendien geven we je alle ruimte jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

  Uiteraard mag je bij deze functie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket verwachten.

  We hebben begrip voor acquisitie, maar zijn hierin niet geïnteresseerd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier