Werkvoorbereider
Eminent
Veenendaal, NL
4 dagen geleden
source : Bouwvacatures

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het technisch en organisatorisch voorbereiden van de projecten. Je maakt en bewaakt de planning, koopt onderaannemers en leveranciers in, signaleert meer- en minderwerk en past waar nodig de werktekeningen aan.

Je bent de schakel tussen de opdrachtgever en de mensen op de bouwplaats, jouw oplossingsgerichtheid en pro activiteit zorgen voor efficiëntere processen.

Interesse? Neem contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, m.blom eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Constructie
 • Milieuwetten
 • Financiën
 • Kwaliteitsmanagement
 • Bewaken
 • Je bent bekend met : Arbo, VCA, bouwbranche, milieu, offertes, vastgoed

  Persoonlijke kernwoord : goed in plannen

  Bedrijfsomschrijving

  Een regionale georiënteerde middelgrote aannemer waar innovatie een grote rol speelt. Een informele sfeer binnen een bedrijf waar mensen werken die zich betrokken voelen en die een zeer hoog kwaliteitsniveau nastreven.

  Veel van de projecten komen voort uit eigen ontwikkeling. Dit zijn veelal projecten in de woningbouw en kleine utilitaire bouw Hedendaagse ontwikkelingen binnen de bouwsector zoals BIM en LEAN zijn reeds geïmplementeerd en worden geoptimaliseerd.

  Wil jij hier je steentje aan bijdragen?

  Arbeidsvoorwaarden

  Een baan met veel eigen verantwoordelijkheid, binnen een organisatie die ontwikkeling en groei stimuleert. Na een detacheringsperiode word je bij goed functioneren een dienstverband bij de klant aangeboden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier