SEH-verpleegkundige
Franciscus Gasthuis & Vlietland
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

De functie

De SEH is een dynamische en uitdagende afdeling. Jaarlijks worden er per locatie zo'n 28.000 patiënten van verschillende zorgzwaarte, specialismen en complexiteit door een multidisciplinair team opgevangen.

Bij binnenkomst wordt elke zorgvrager met behulp van het Manchester Triage Systeem op urgentie beoordeeld. In Franciscus Vlietland (Schiedam) beschikt de SEH over 14 behandelplaatsen, waarvan 2 traumakamers zijn.

Overdag werken er gespecialiseerde SEH-artsen. Buiten kantoortijden is er een huisartsenpost aanwezig waar patiënten naar toe kunnen worden doorverwezen.

In Franciscus Gasthuis (Rotterdam) is in maart 2015 een Spoedpost geopend waarbij patiënten zich voor zowel de huisarts als voor de SEH bij één loket aanmelden.

De SEH beschikt over 13 behandelplaatsen en een observatorium van 6 bedden die in de avonduren door een SEH-verpleegkundige wordt bemand.

De gespecialiseerde SEH-artsen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig. Ook zijn er SEH-artsen in opleiding werkzaam.

Als SEH-verpleegkundige bij Franciscus Gasthuis & Vlietland vorm je samen met je collega's een hecht team. Samen hebben jullie één gezamenlijk doel : de patiënten en diens naasten zo goed mogelijk opvangen in acute situaties.

De lijnen zijn kort en dit zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen. Je krijgt te maken met slachtoffers van grote en kleine ongevallen en zorgvragers van alle specialismen in acute situaties.

Een duobaan, waarbij je zowel op de SEH als op de IC werkt is mogelijk als je over beide specialistische diploma's beschikt.

Je levert een actieve bijdrage aan het vakgebied en ontwikkelingen. Lees ook de blog van onze recruiter, die op pad ging met SEH-verpleegkundige Karlijn.

3 minutes of green happiness

Zien hoe leuk het op onze afdeling is? Bekijk de '3 minutes of green happiness' - video hier!

Wij vragen

Je bent een zorgprofessional in hart en nieren. Je weet dat het op de SEH hard werken is, maar óók dat het team altijd voor elkaar klaar staat.

En zo ben jij ook! Geen dag is hetzelfde en daarom kun je als geen ander prioriteiten stellen. Natuurlijk ben je in het bezit van een diploma SEH-verpleegkunde of vergelijkbaar.

Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een optimale samenwerking tussen beide locaties.

 • Kom je bij ons werken? Dan is het belangrijk dat je binnen 2 maanden nadat je bij ons bent gestart, een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) inlevert.
 • Wij bieden

  Wij begrijpen dat niet alleen onze patiënten, maar ook onze collega’s het beste verdienen! Je arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Ziekenhuizen, je wordt ingeschaald in FWG 55 (max.

  €3.840,-) én we bieden je :

 • Een baan in een top (klinisch) ziekenhuis met veel ruimte voor opleiden, ontwikkelen, onderzoek en innovatie;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een (tijdelijke) arbeidsmarktkraptetoeslag van 5% die je elke maand boven op je salaris krijgt;
 • De mogelijkheid om zowel op de SEH als op de IC te werken;
 • Parkeren tegen een tarief van € 1,- per werkdag;
 • Een aantrekkelijke fiscale regeling voor de reiskosten;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. sportmogelijkheden en een fietsregeling;
 • Kinderdagopvang Fransje Plukkebol’ voor personeel, gelegen naast Franciscus Gasthuis;
 • Begeleiding bij een verhuizing wanneer je vanuit het buitenland komt.
 • En wist je dat :

 • Onze ziekenhuislocaties heel goed bereikbaar zijn? Zowel met het OV als met de auto?
 • Dat wij jouw duurzame inzetbaarheid heel belangrijk vinden? We geven daarom stoelmassages, organiseren gezondheidsdagen en bieden loopbaangesprekken.
 • De cultuur binnen ons ziekenhuis gericht is op mens en innovatie? En dat we ook snel schakelen en korte lijnen heel belangrijk vinden?
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier