Junior Layout Engineer / Tekenaar (startersfunctie)
Vanderlande Engineering
Helmond, Noord-brabant, Nederland
5 dagen geleden

Wil jij bijdragen aan de logistieke resultaten van A-merken zoals Zalando en Amazon over de hele wereld? Systemen modelleren die een grote variatie aan producten kunnen afhandelen, variërend van levensmiddelen tot schoenen en kleding, samen met een enthousiast team van Engineers?

Zorgen dat jouw detail-design optimaal is afgestemd op het gebouw, en dat je installatietekeningen op site niets aan de verbeelding overlaat?

Solliciteer dan nu als Layout Engineer in ons Warehousing team!

Wat ga je doen?

Na je inwerktraject, waar je hebt geleerd hoe wij onze sytemen ontwerpen, zou je eerste project kunnen bestaan uit een logistiek centrum voor een klant met vele uitdagingen.

Je begint met de tekening van het gebouw, deze laad je in in je 3D-model. Daarna pas je de bouwblokken toe volgens het ontwerp in samenspraak met de Mechanical Engineer.

Deze bouwblokken bestaan uit Vanderlande-eigen equipment zoals transportbanden, sorters, racking, stalen platforms, werkplekken voor operators en toegang voor onderhoud, maar ook uit machines van leveranciers zoals weegschalen, label-

applicators, scanners etc. Zodra het ontwerp voor akkoord is getekend door de opdrachtgever, begin je aan de installatietekeningen die onze site installatie teams gebruiken bij de installatie van alle machines.

Zoals Frank Leijten, Layout Engineer binnen Vanderlande zegt : "Het mooiste is als ze niet hoeven te bellen met vragen vanaf site.

Dat betekent dat mijn tekeningen duidelijk zijn."

In deze rol werk je nauw samen met een Mechanical Engineer en werk je samen toe naar je eindproduct : een perfect 3D model van een systeem waarmee de klant tevreden is.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Layout Engineer werk je binnen de Warehousing afdeling op ons kantoor in Veghel. Deze afdeling voert alle projecten in Europa, Midden Oosten en Afrika uit en ondersteunt ook onze Customer Centers in de rest van de wereld, zoals USA, China en Australië.

Op dit moment werken in Veghel 150 collega's binnen Engineering aan Warehouse projecten in Retail, E-Commerce en warehouse operations.

Je taken zijn :

 • Zorgen voor een perfect 3D ontwerp, passend in het gebouw van de klant.
 • Maken van installatietekeningen en instructies.
 • 39;Clashes' en andere issues voorzien en oplossen tijdens de ontwerpfase van het project.

  Wij bieden

  Een organisatie die al jaren op een rij verkozen is tot Beste Werkgever’. Met een open en informele sfeer, en alle ruimte om te groeien en je te ontwikkelen, hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot marktleider in Airport en Parcel Automation, en zijn we een belangrijke speler geworden in de Warehousing Automation markt.

  Wij bieden volop gelegenheid om in onze Vanderlande Academy en in ons internationale talentontwikkelingsprogramma te werken aan je kennis en vaardigheden.

  Onze Academy levert momenteel meer dan 800 trainingen en cursussen per jaar.

  Naast jouw vaste inkomen ontvang je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden :

 • 27 vakantiedagen & 13 ADV dagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Collectieve pensioenregeling en verzekeringen voor o.a. ziektekosten en WGA
 • Jaarcontract met intentie tot vast dienstverband
 • Volop doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld in de techniek, R&D, sales en in projectmanagement en leidinggevende functies
 • Jouw profiel

  Om succesvol te zijn in deze rol, heb je ten minste een MBO of HBO opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Autotechniek of soortgelijk.

  Daarnaast heb / ben je :

 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift in het Engels.
 • Een ondernemende geest; je ziet en minimaliseert project risico's, handelt issues af en voelt je thuis in een pragmatische omgeving.
 • Een coöperatieve instelling; je vindt het leuk om in multidisciplinaire, internationale teams samen te werken, en deelt graag je kennis met je collega's.
 • Over Vanderlande

  Vanderlande is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. Ook automatiseren we processen voor distributiecentra.

  In de wereld van technologie geloven wij in de kracht van onze mensen, vooral mensen die toegewijd, klantgericht en leergierig zijn.

  Werken bij Vanderlande betekent werken met teamspirit aan logistieke projecten voor wereldmerken.

  Enthousiast?

  Herken jij jezelf in dit uitdagende profiel van Layout Engineer? Solliciteer dan nu door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden.

  Voor meer informatie betreffende deze positie, neem je contact op met Charlotte Rooseboom.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier