Verkoopmedewerker Vers
Jumbo
Doetinchem, nl
1 dag geleden

Verse producten, je bent er gek op. Logisch, want als Verkoopmedewerker Vers ben je er de hele dag mee bezig. Snijden, wegen, verpakken, bereiden, laten proeven, presenteren en er uitstekend over adviseren.

Onze klanten én collega’s van onze Jumbo winkel in Doetinchem boffen met jouw skills. Sterker nog, het is dé manier om nog meer fans te maken! Het resultaat?

Perfect gevulde schappen en klanten die je van gezicht en misschien wel bij naam (her)kent. De leukste boodschap begint bij jou.

Maak van klanten fans als Verkoopmedewerker Vers

Kan ik u helpen? De hele dag door komt deze zin opgewekt over je lippen. Het geeft aan hoe belangrijk de klanten voor je zijn.

Én hoe belangrijk we het bij Jumbo vinden dat je de mensen uit jezelf tegemoet treedt en niet bang bent ze persoonlijk aan te spreken.

Waarom zou je daar ook moeite mee hebben in zo’n prettige werkomgeving? Ook in het bijvullen van de schappen rekenen we op je eigen initiatief.

Waarmee, dat hangt af van de afdeling waar je werkt : groente en fruit, brood en kaas of vleeswaren en keuken. Hoe je die verse producten het beste kunt presenteren leer je van je collega’s en van de specialist vers. Verder :

 • Bewaak je de kwaliteit van je producten.
 • Word je steeds meer het gezicht van je afdeling.
 • Houd je je ook met het verwerken van verse producten bezig.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Doetinchem. Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf. Samen, ondernemen en winnen , dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Verkoopmedewerker Vers nog een schepje bovenop.

  Hoe? Door stevig door te werken. En door steeds te bedenken hoe je beter kunt worden. Ook breng je je trots op je verse producten enthousiast over op je klanten. Daarnaast heb je :

 • Een MBO-2-diploma.
 • Werkervaring in een andere supermarkt, een specialiteitenwinkel of bijvoorbeeld in de horeca.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier