Demontagewerk met heftruckcertificaat
Groene Hart Service
Apeldoorn
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Zoek jij een vaste werkplek waar jij voor lange tijd aan de slag kan ? Vind jij het lekker om zelfstandig (alleen) te werken ?

Beschik jij daarnaast over een heftruckcertificaat en heb jij een eigen auto ? Dan is deze vacature interessant voor jou.

Wij zijn per direct op zoek naar een productiemedewerker / demontagemedewerker die verantwoordelijk wordt voor het demonteren van gebruikte containers.

Op de locaties waar je werkt worden dagelijks een aantal keer met een vrachtwagen containers van 120 of 240 liter afgeleverd waarvan de assen en de wielen gedemonteerd (gesloopt) moeten worden.

De containers worden vervolgens opgestapeld en netjes in rijen weggezet. Zodra er voldoende containers gedemonteerd zijn geef je dit door aan de planning die een vrachtwagen jouw kant op laten komen.

Vervolgens laadt je de containers met een heftruck op. Deze werkzaamheden voer jij zelfstandig (alleen) uit. Wanneer er te veel werk is geef je dit aan en laten wij een collega enkele dagen meedraaien.

Communicatie met de planning en doorgeven van de hoeveelheid (afgerond) werk is dus erg belangrijk!

Je werklocaties zijn in Apeldoorn en Hengelo. Het hebben van een rijbewijs B en eigen auto is dan ook een must. Alle gemaakte reiskilometers zullen vergoed worden.

Deze functie zal voor 32-40 uur per week zijn en we zoeken iemand die dit werk voor langere tijd wil doen (komende jaren).

Wat vragen wij?

Je hebt een rijbewijs B en een eigen auto

Je hebt een heftruckcertificaat

Je vind het prettig om alleen te werken en verantwoordelijk te zijn

Je vind het niet erg om vieze handen te krijgen

Je bent voor langere tijd beschikbaar

Wat bieden wij?

Zelfstandig werk voor langere tijd

Salaris conform CAO BGV schaal C ( €11,40 per uur )

25 vakantiedagen per jaar

Reiskostenvergoeding

Pensioensopbouw conform StiPP

Korting op je sportschool

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier