Allround vloerenlegger
Flexibility
Dodewaard, NL
14 uur geleden

Jij bent een kei met beton. Of je staat te trappelen om er één te worden. Samen met andere vakmensen werken aan een fantastisch resultaat vind je het mooiste wat er is, maar zelfstandig aan de slag gaan, is voor jou ook geen enkel probleem.

Je bent een aanpakker, maar ook een Pietje Precies, die zelfs de kleinste details niet uit het oog verliest. En je houdt van een beetje afwisseling.

Dat komt goed uit, want bij onze opdrachtgever werk je de ene week in een luxueuze villa , terwijl je de week erna samen met je collegas een winkelpand onder handen neemt.

Als betonspecialist ga je dagelijks alleen of samen met collegas op pad om klanten blij te maken met betonvloeren van topkwaliteit.

Je takenpakket bestaat voornamelijk uit :

Voorbereiding van woonbetonvloeren (wapening leggen, bekisting stellen)

Woonbetonvloer storten en afwerken

Nabehandeling woonbetonvloer (impregneren, service en onderhoud)

Wat vragen wij

Je bent handig en je levert graag kwaliteit. Bij voorkeur heb je ervaring met het aanbrengen van betonvloeren. Je bent in ieder geval leergierig en bereid om jezelf een vak eigen te maken.

Ben je representatief en communicatief

Heb je bij voorkeur je rijbewijs B / BE

Vind je het niet erg om af en toe voor dag en dauw op te staan en pas naar huis te gaan als de klus geklaard is

Wat bieden wij

Een fulltime baan waarin je veel vrijheid krijgt en werkt in een team van jonge en enthousiaste vakmensen. En - ook niet onbelangrijk -

een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier