TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER SCHADEHERSTELBEDRIJF
Bakker Bedrijfswagens
Hoogeveen (Schadeherstel) >
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

In deze dynamische functie is geen dag hetzelfde. Dankzij jouw scherpe blik, je technisch- en cijfermatige inzicht en organisatorische skills zijn en blijven onze klanten (en wij) blij met jou.

Je bent aanspreekpunt voor de klanten en onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van schadecalculaties; de ene keer een eenvoudige prijsopgaaf voor het spuiten van een bumper, het volgende moment een uitgebreide offerte.

Een goede voorbereiding is het halve werk’ Dat snap jij! Je organiseert en coördineert de planning voor de werkzaamheden, maakt voor- en nacalculaties en zorgt ervoor dat alle afspraken in- en externe worden nagekomen.

Je bent dus communicatief vaardig en begrijpt de taal van de (verschillende types) klanten en collega’s. Daar naast ben je -in overleg met je technische collega’s- creatief in het vinden van oplossingen voor de reparaties.

Op de vestiging Schadeherstel van Bakker Bedrijfswagens werken we aan alle merken, zowel nieuwe als gebruikte trucks, trailers en ander zwaar materieel.

Zeker geen standaard of routinewerk dus. Er werkt een hecht team van in totaal 10 medewerkers; 2 op kantoor’ en 8 vakmensen in de werkplaats.

Je valt onder directe leiding van de vestigingsmanager, maar we klaren de klussen altijd samen en hebben wat voor elkaar over! Je krijg je de juiste begeleiding om thuis te raken in het vak en de werkwijzen van Bakker Bedrijfswagens

Ons wensenlijstje voor jou.

 • Je hebt technisch inzicht en affiniteit met schadeherstel / trucks;
 • Je hebt commercieel- en cijfermatig inzicht en bent vooral leergierig;
 • Je beschikt goede contactuele eigenschappen, bent niet bang om de telefoon te pakken en snapt het belang van overleg en samenwerken;
 • Je kunt goed werken met geautomatiseerde systemen en bent administratief vaardig;
 • Je het een pro actieve en oplossingsgerichte instelling;
 • Je hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt bij voorkeur een technisch / commerciële (voor)opleiding. Maar ben je technisch opgeleid (bv als bedrijfsautotechnicus, in schadeherstel of landbouwmechanisatie) en beschik je ook over administratieve en commerciële vaardigheden, dan staan we ook zeker open om het gesprek als jij toe bent aan een kantoorbaan’.
 • Wil je leren en werken tegelijk? Ook die mogelijkheden bespreken we graag.

  Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een uitdagende baan bij een gezonde en ambitieuze no nonsens organisatie;
 • Een uitstekend toekomstperspectief met volop opleidingsmogelijkheden en kansen jezelf te ontwikkelen;
 • Een goed salaris, passend bij je ervaring en kennis, 25 vakantiefagen, 13 ADV dagen (of 5% extra salaris), pensioenregeling (CAO Moorvoertuigen)
 • Fijne extra’s zoals een fietsplan, heerlijke koffie en altijd vers fruit op het werk en straks in oktober een spetterend personeelsfeest;
 • Een stel prettige en behulpzame collega’s.
 • Interesse in deze baan?

  Als je denkt dat deze functie bij je past bespreken we graag (vrijblijvend) de mogelijkheden met je. Schroom dus niet en bel, mail of reageer via onze website.

 • Misschien is dit wel de eerste stap naar een fantastische nieuwe baan bij een prachtig bedrijf. En ehhhh . niet geschoten is altijd mis Telefoon : Bernard van der Vegt 0528 277232 mail;
 • vacatures bakker-bedrijfswagens.nl.

  Uiteraard mag je ook spontaan langs komen op onze vestiging aan de Dieselstraat 1 in Hoogeveen. De koffie staat klaar!

  Kom in gesprek!

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken en te kijken naar de mogelijkheden.

  Heb je vragen? Stel ze gerust! of bel naar en vraag naar Sonja.

  Wat is je naam?

  Wat is je emailadres?

  Wat is je telefoonnummer?

  Upload je CV (niet verplicht)

  Jullie mogen mij benaderen, ik ga akkoord met het

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier