Activiteitenbegeleider
WelThuis
Haastrecht – Activiteitenbegeleider – Liezeborgh
4 dagen geleden

WelThuis zoekt per direct een nieuwe enthousiaste collega voor haar locatie De Liezeborgh in Haastrecht : een daadkrachtige, creatieve activiteitenbegeleider! Activiteitenbegeleider Gedreven, enthousiaste SPW / MMZ niv. 3!Parttime : 16 uur per week

De locatie :

De Liezeborgh in Haastrecht is een woonzorglocatie met een 30-tal appartementen verdeeld over 2 etages. Er zijn zowel één- als tweepersoons appartementen die particulier worden gehuurd waarbij de bewoner de zorg met alle voorzieningen dichtbij heeft, maar ook een woongroep met 24 uurs zorg waar ouderen met dementie of lichamelijke beperkingen wonen.

De gastvrije medewerk(st)ers zorgen hier dat de bewoners zich Wel Thuis voelen!

Jouw baan :

Jij bent binnen het team de welzijn specialist en je weet als geen ander hoe je de bewoners een gevoel van thuis kan geven en een zinvolle dag aan kan bieden.

Je luistert goed naar elke bewoner om te ontdekken welke activiteiten het beste aansluiten bij zijn of haar wensen. Met jouw creativiteit weet je dit te vertalen naar verschillende individuele en groepsactiviteiten.

Je kunt deze activiteiten organiseren en uitvoeren. Tijdens de activiteiten ben je in staat om te observeren en nadien te rapporteren.

Je kunt in het zorgdossier en in multidisciplinair overleg het door jou opgestelde activiteitenplan toelichten. Het is belangrijk dat je in jouw werk de verbinding zoekt met de mantelzorgers van de bewoners, de collega’s in het team, de vrijwilligers op de locatie en jouw coach vanuit Palet Welzijn.

De sfeer is de teams is informeel en professioneel. We staan open voor nieuwe ideeën. Er is veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Jouw team :

Je maakt als activiteitenbegeleider van WelThuis onderdeel uit van het kernteam Zorg. Het kernteam zorg bestaat uit 20-30 enthousiaste collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners.

Er wordt zoveel mogelijk met vaste teams per woning of gang gewerkt, bestaande uit medewerkers van verschillende leeftijden.

Alle teams zijn zelf organiserend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamtaak. Binnen De Liezeborgh is het gebruikelijk om jezelf te ontplooien en te werken aan verbetering in kwaliteit van zorg.

Hiërarchisch val je onder de locatiemanager. Functioneel word je gecoacht door de dagbestedingscoach van Palet Welzijn. Op het vlak van Welzijn werkt WelThuis namelijk samen met zusterorganisatie Palet Welzijn.

De dagbestedingscoaches van Palet Welzijn coördineren het welzijnsaanbod op locatie in samenwerking met de teamrolhouders welzijn, de welzijnsassistenten en de activiteitenbegeleiders en met hulp van vrijwilligers.

En wie ben jij?

Het is jouw passie om met onze bewoners en jouw collega’s van elke dag een bijzondere dag te maken, waarin bewoners ervaren dat zij ertoe doen en een zinvolle invulling van de dag beleven.

De activiteiten die jij organiseert sluiten aan bij de wensen en behoeften van onze bewoners. Je hebt een gastvrije houding en je bent in je werk zelfstandig, servicegericht, initiatiefrijk en creatief.

Je bent een enthousiaste vakvrouw of -man. Je gaat proactief te werk en je bent daadkrachtig. Je vindt het noodzakelijk om goed samen te werken met collega’s van de zorg en andere disciplines en je bent laagdrempelig voor mantelzorgers en vrijwilligers.

Je hebt tenminste een diploma SPW / MMZ op kwalificatieniveau 3. Werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Wat bieden wij jou?

 • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van één jaar die onder voorwaarden de mogelijkheid biedt voor een vaste aanstelling;
 • Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd;
 • De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen;
 • Een baan waarin jouw kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden en jouw inbreng van belang is;
 • Inschaling conform CAO VVT, FWG 35, maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Je krijgt 8% vakantietoeslag en 8,3 % eindejaarsuitkering en kunt gebruik maken van de fiscale uitruilmogelijkheden conform WelThuis regeling;
 • Je pensioen bouw je op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een lidmaatschap bij de Ledenservice met veel extra mogelijkheden en korting op diverse verzekeringen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier