Wijkverpleegkundige
Lelie zorggroep
Katwijk, Netherlands
1 dag geleden

Hier ga je werken

Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft, in het grootste deel van Nederland. We bundelen de krachten van Agathos (thuiszorg en ambulante hulpverlening), Curadomi (thuiszorg) en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn (verzorgingshuis en verpleeghuizen).

Dagelijks bieden we met bijna 3100 medewerkers en 800 vrijwilligers een compleet pakket aan zorg, ondersteuning en hulpverlening.

In ons werk staat de zorg voor onze cliënten en hun mantelzorgers centraal. Dat doen we met hart en ziel, vanuit onze christelijke levensovertuiging.

Dit is wat je gaat doen

Heb jij ook zoveel passie voor mensen en voor betere zorg? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je mensen in een kwetsbare periode van hun leven goede zorg kunt bieden?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Betere zorg zit bij jou in kwaliteit, maar ook in identiteit. In afstemming met jou bepalen we de omvang van je dienstverband! Jij bent in je team de aanjager van kwaliteitszorg en de spin in het web voor verwijzers en cliënten.

Stap jij over uit een andere tak van zorg? Dan helpen wij jou op weg in jouw nieuwe werkomgeving. Een greep uit de werkzaamheden :

 • Coördineren en uitvoeren van multidisciplinaire zorg aan de toegewezen cliënten.
 • Houden van intake / advies gesprekken.
 • Beheren van indicaties- en het opstellen, coördineren en evalueren van het zorgplan.
 • Bijdragen leveren aan het teambeleid, de zorgkwaliteit, innovatie en het zelf organiserend vermogen van het team.
 • Dit verwachten wij van jou

  Diploma verpleegkundige (niv. 5) en BIG geregistreerd. Je werkt in een team en zorgt dus altijd voor een goede rapportage en overdracht.

  Je kunt zelfstandig werken, je bent enthousiast, zorgvuldig en flexibel. Werkervaring als wijkverpleegkundige is een pré.

  Goede sociale en communicatieve vaardigheden : je zorgt ervoor dat je cliënten zich op hun gemak voelen, gezien en gehoord voelen.

  Ze zijn blij als ze jou weer zien! Je houdt je ogen en oren ook goed open, want scherp zijn op kleine signalen is belangrijk in jouw vak! Je bent in bezit van rijbewijs en auto.

  Jezelf kunnen herkennen in de christelijke levensovertuiging van Curadomi. Het kunnen weerleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en referentie(s) .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier