Maintenance Coördinator
Eneco
Rotterdam
2 dagen geleden

Waarom kiezen voor Eneco? De wereld waarin wij werken is continu in beweging. Als koploper in de energietransitie heeft Eneco als eerste te maken met nieuwe duurzame energiebronnen en nieuwe manieren van energieopslag en -management.

Tegelijkertijd veranderen ook onze klanten in hoog tempo.

Jij gaat ons helpen om het onderhoud en de beschikbaarheid van windparken naar een hoger niveau te tillen!

Het is onze uitdaging om het rendement van onze operationele windparken steeds verder te verhogen. Hierbij staan we als team voor vraagstukken op het gebied van onderhoud, omgevingsmanagement, participaties en amoveren (beëindiging van een windpark).

Iedereen in ons team brengt met zijn / haar specifieke kennis, ervaring en visie nieuwe inzichten en daardoor nieuw verbeterpotentieel in.

Wat ga je doen?

Maximale opbrengsten halen uit de levensduur van onze assets!

Als Maintenance Coördinator draag jij bij door een goed overzicht te scheppen over de werkzaamheden in onze parken, deze te optimaliseren en veilige uitvoering hiervan te borgen.

Jij bewaakt de processen op dagelijkse basis en stuurt de gecontracteerde serviceleveranciers aan. Ook bestuur je op deze manier de randvoorwaarden voor werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en de kwaliteit van de output, teneinde om de assets in de gewenste staat te brengen en houden.

Je hebt daarnaast een groot veiligheidsbewustzijn en stuurt actief door voorbeeldgedrag en rondgangen op het veilig uitvoeren van werkzaamheden en scheppen van een veilige werkomgeving voor onze eigen collega's en subcontractors.

Je bent verantwoordelijk voor :

 • Het bewaken, bijhouden en bijsturen van de onderhoudsplanning van het gehele Wind NL portfolio
 • De dagelijkse afstemming, opvolging en begeleiding van stilstaande windturbines met de site beheerders, winddeks en aannemers
 • Het bewaken,beoordelen en en bijhouden van werkvergunningen met bijbehorende documentatie ten aanzien van werkzaamheden uitgevoerd door aannemers
 • De coördinatie en borging van alle onderhoudsprocessen en hoofdcomponent wissels, waaronder de vastlegging en administratie van bijbehorende documentatie en controles middels rondgangen in het veld
 • De coördinatie en verwerking van eigenaarsinspecties en afstemming van de daaruit voortkomende opvolgacties en verbeterpunten met de aannemers
 • Wat breng je mee?

  Je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken door grondige analyse. Je hebt lef, een hoog energie niveau, een positieve gedreven instelling en executiekracht.

  Daarnaast communiceer je makkelijk, weet je goed overzicht te houden en ga je gestructureerd te werk. Zodat je de beoogde doelstellingen realiseert in een steeds sneller veranderende organisatie.

 • Afgeronde hbo opleiding in een technische richting en bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring. Ambitieuze starters nodigen we ook van harte uit om te solliciteren!;
 • Kennis van / affiniteit met windturbines, techniek en bijkomende IT gerelateerde componenten is een pré;
 • Jij bent onderzoekend, leergierig, gestructureerd en scherp op proces.
 • Jij vind het leuk om continu te verbeteren
 • Wij hebben je veel te bieden :

 • Een bruto jaarsalaris tussen de € 49.000,- en € 70.000,- (jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld bij een fulltime jaarcontract), afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een vrij te besteden flexbudget van ruim 14%; bijvoorbeeld voor het kopen van extra vrije dagen;
 • Een leaseauto, passend bij onze duurzame missie
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Goede communicatiemiddelen, zodat je ook effectief thuis kunt werken.
 • Waar ga je werken?

  De koploper van de energietransitie

  De wereld waarin wij werken is in beweging. De energiemarkt verandert en de digitale consument is steeds veeleisender. Als koploper in de energietransitie is Eneco de afgelopen jaren getransformeerd tot een slagvaardige, veranderingsgezinde organisatie met een groene missie en een belangrijke rol voor IT.

  Eneco Solar & Wind heeft in Nederland 229 windturbines van verschillende types op land onder management. Dit doen we met een divers en hecht samenwerkend team van ongeveer 25 collega's.

  We zijn betrokken over de hele keten en dat maakt dat 'Wind' voelt als een klein bedrijfje binnen Eneco. Onze 6 Asset Managers worden ondersteund door 3 technisch operationele mensen buiten en 4 engineers / specialisten binnen, die continu zoeken naar manieren om het maximale uit onze huidige en toekomstige parken te halen.

  Dat is de klus waar we samen voor staan.

  De werklocatie kan zowel Rotterdam of Heerenveen zijn, hierin heb je vrije keuze. Als je in of nabij Heerenveen woont moet je wel bereid zijn om 2 keer in de week naar Rotterdam te reizen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier