Logistiek Medewerker
ROC Tilburg
Tilburg, North Brabant
4 dagen geleden

Als logistiek medewerker heb je een veelzijdige baan. Je werkt in een warehouse in de transport- en distributiesector of in een productiebedrijf.

Aan de ene kant doe je fysiek werk : je bent in de weer met pallets, heftrucks en goederen. Aan de andere kant voer je administratie, controleert afleverbonnen en tekent af voor ontvangst van goederen.

Je hebt contact met chauffeurs, leveranciers en collega's. Je verricht allerlei voorkomende werkzaamheden op het gebied van goederenopslag, -inslag en -uitslag.

Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Kun je de verantwoord omgaan met de goederen van iemand anders? Dan is dit beroep echt iets voor jou.

Deze opleiding is onderdeel van de opleiding mbo2 dienstverlening. Dat betekent dat je deze opleiding volgt en een tweede erbij kiest.

Zo behaal twee diploma’s in twee jaar. Hoe gaaf is dat!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier