Junior Medewerker Technische Dienst
Eminent Groep
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, NL
12 uur geleden

Als junior medewerker technische dienst kom je te werken binnen de technische dienst bestaande uit 5 techneuten. In teamvorm zorgen jullie ervoor dat de verschillende machines bij deze opdrachtgever optimaal blijven functioneren.

Bij deze opdrachtgever vind je allerlei soorten machines, van stansen tot en met robots en spuitgietmachines. Het leuke aan deze functie is dat je zelf gaat uitvinden hoe je onderdelen kan repareren.

Soms kan je een vervangingsonderdeel zo bestellen maar soms moet je het ook ter plekke bedenken en maken. Om je de goede richting uit te helpen is er een werkplaatschef.

Deze vriendelijke man werkt al bijna dertig jaar bij deze opdrachtgever en kan je bij alles helpen. Hij begeleidt regelmatig stagelopers en voert zijn vak echt met passie uit.

Naast een plek waar je veel kan leren is het voordeel dat er bij deze opdrachtgever niet in ploegendiensten wordt gewerkt.

Je hebt normale werkdagen en overwerk over verschoven werktijden komen maar zelden voor.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier