Operations Coördinator
WerkTalent
Tilburg, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Jij zorgt ervoor dat alle klanten goed bediend worden. Je werkzaamheden beginnen bij een aanvraag voor onderhoud of service.

Dit initiatief kan vanuit de interne of externe organisatie komen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een aantal producten voor service naar de werkplaats moeten, dat er een onderdeel kapot is of een monteur naar een klant gestuurd moet worden.

Belangrijk is dat je de werkplaats beheert en exact weet wat er ligt (en hoe lang). Af en toe ene rondje door de werkplaats hoort er dan ook zeker bij! Ook klanten met uiteenlopende (service) vragen help jij maar al te graag.

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tussen de € 3.000 tot € 4.000 bruto, direct in vast dienstverband bij de klant (geen uitzending of detachering) en open voor zowel ervaren krachten als starters!

Vaardigheden

Je bent een echte regelneef en kunt meerdere ballen in de lucht houden. Je hebt een afgeronde opleiding MTS, HTS, Technische bedrijfskunde (of vergelijkbaar).

Je bent woonachtig in de regio Breda, Waalwijk, Oosterhout, Tilburg of omgeving. Verder vind je het niet erg om incidenteel projecten te bezoeken (soms is dit in het weekend).

Over de werkgever

Onze klant is inmiddels alweer 10 jaar actief als innovatief en vernieuwende organisatie op het gebied van veiligheid. Deze zijn gericht op veiligheid en bestaan uit werktuigbouwkundige elementen en innovatie IoT oplossingen.

De apparatuur is op afstand uit te lezen en te besturen. Hoogwaardige techniek dus met een mooi stukje engineering eraan vast! De apparatuur wordt door het bedrijf zelf (deels) gebouwd, ontworpen, onderhouden en geplaatst.

De organisatie is op z'n zachts gezegd bijzonder : een hagelnieuw pand, directeur die gewoon zelf de tafel dekt, vloerbedekking op de grond om een huislijke sfeer te creëren, veel gebruik van glazen wanden voor een open sfeer, veel wederzijds respect voor elkaar en veel gezamenlijk etentjes én.... nul hiërarchie!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier