Adviseur gebouwgebonden installaties (gebouwen)
Arcadis
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

De gebouwgebonden installatietechniek is onder andere door de doelstellingen van het klimaatakkoord, de energietransitie en digitalisering van technieken in beweging.

Hierdoor is de adviseur gebouwgebonden installaties nog meer de strategische partner in deze maatschappelijk noodzakelijke onderwerpen.

Met onze adviesgroep realiseren we oplossingen samen met onze klanten waarbij we antwoord geven op deze vragen binnen de installatietechniek in de gebouwde omgeving.

Dit doen we bijvoorbeeld door het opstellen van strategische adviezen met betrekking tot doelstellingen voor gezonden gebouwen, CO2 reductie, het ontwerpen van duurzame gasloze gebouwen die bijdragen aan de totstandkoming van de energietransitie, het ontwerpen van WKO- en PV-installaties, smart building oplossingen etc.

Als adviseur installaties pak je zelfstandig de verantwoordelijkheid voor deze uitdagende, complexe en innoverende vraagstukken en projecten.

Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid, bevoegdheid en ondersteuning om de rol van adviseur op niveau te bekleden.

De organisatie en onze klanten zijn veeleisend en dat betekent dat we naast het verbeteren van inhoudelijke kennis veel aandacht besteden aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Binnen Arcadis zijn er vele mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen aan de hand van zowel interne als externe opleidingen en trainingen.

Je komt te werken in een enthousiaste groep collega binnen de multidisciplinaire adviesgroep Sustainable Building Services & Physics met vertegenwoordiging in de kantoren Rotterdam, ’s-Hertogenbosch en Maastricht.

Onze projecten hebben een multidisciplinair karakter, zowel nationaal als internationaal. Het delen van kennis en samenwerken met verschillende disciplines is essentieel om voor klanten de meest doordachte, hoogwaardige en strategisch duurzame oplossing te realiseren.

Installatietechnische adviezen die aansluiten bij onze strategie Creating a sustainable future.

Momenteel werken we als voorbeeld aan projecten als onder andere de ontwikkeling van in Utrecht, de en de .

We zoeken een zelfstandige adviseur die van aanpakken weet en houdt van het bedenken van creatieve oplossingen en processen waarin je de klant meeneemt.

Je bent enthousiast en ondernemend, je werkt doelgericht en bezit natuurlijke overtuigingskracht.

Jouw profiel :

 • Hbo of wo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 10 jaar werkervaring (in advisering) in gebouwgebonden technische installaties;
 • Intrinsiek gemotiveerd om te werken aan de verduurzaming van gebouwgebonden installaties;
 • Je bent in staat om (junior) collega’s te coachen en te begeleiden in hun ontwikkeling;
 • Je hebt oog voor omgevingssensitiviteit;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je komt met passende adequate en innovatieve oplossingen ook als deze niet voor de hand liggen;
 • Affiniteit met projectbewaking vanuit een beoogd resultaat en onderliggend projectplan;
 • Je bent in staat tactisch, daadkrachtig te handelen, afwijkingen te signaleren en initieert waar nodig corrigerende acties;
 • Goed op de hoogte van de installatietechnische Nederlandse wet- en regelgeving;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal mondeling en schriftelijk.

  Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

  Wat bieden wij?

  Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en projecten.

  Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team.

  Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Jij krijgt volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme , zoals 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  010onthemove : Eind 2019 verhuist ons kantoor in Rotterdam naar Rotterdam Central District (Delftse Poort). Arrèn van Tienhoven samen met enkele Arcadianen over de aanstaande verhuizing.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier