Analist Afdeling Cornea
ETB-BISLIFE
Beverwijk, NL
2 dagen geleden

ETB-BISLIFE is voor de locatie Beverwijk op zoek naar een

Analist Afdeling Cornea 24 - 32 uur per week

Per 1 augustus 2021

ETB-BISLIFE is een multi tissue center dat zich richt op de opslag, bewerking, distributie en bemiddeling van gedoneerd menselijk weefsel voor transplantatie doeleinden.

Hiertoe werkt zij nauw samen met een groot aantal academische en perifere ziekenhuizen, de Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS), weefselinstellingen, weefselbanken en laboratoria in Nederland en het buitenland.

ETB-BISLIFE is een organisatie zonder winstoogmerk.

De afdeling Cornea beoordeelt hoornvliezen op de bruikbaarheid voor een cornea transplantatie. Dit alles gebeurt volgens strikte regels en werkmethoden om kwaliteit en veiligheid van het weefsel te garanderen.

De afdeling Cornea bestaat uit een team van 9 analisten, 2 medewerkers allocatie en 2 administratief medewerkers.

Functieomschrijving

De functie maakt deel uit van het operationele proces binnen de afdeling Cornea. Je werkzaamheden bestaan uit :

 • het ontvangen, prepareren en bewerken van gedoneerd oogweefsel (o.a. hoornvliezen),
 • het microscopisch beoordelen van de kwaliteit van het weefsel en het verzendklaar maken en versturen ervan,
 • het bewerken, inzetten en aflezen van microbiologische controles en het vervaardigen van media voor het bewaren en verzenden van de hoornvliezen,
 • het voeren van de noodzakelijke geautomatiseerde donoradministratie en overleg met oogheelkundige klinieken en de Nederlandse Transplantatie Stichting.
 • Profiel

 • Een afgeronde opleiding (bio)medisch analist op Hbo-niveau en ervaring met microscopische technieken en aseptisch werken is vereist.
 • Het nauwkeurig kunnen werken binnen een kwaliteitssysteem met geautomatiseerde dataverwerking en (geavanceerde) apparatuur is essentieel.
 • Je bent communicatief vaardig en je dient de bereidheid te hebben om in de weekenden en op feestdagen beschikbaarheidsdiensten te verrichten.
 • De werkdruk is zeer wisselend waardoor er veel zelfstandigheid, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en collegialiteit wordt gevraagd.
 • Ons aanbod

  Wij bieden een interessante en veelzijdige functie in een klein team binnen onze professionele organisatie die een aangename werksfeer kent met betrokken medewerkers.

  De aanstelling is voorlopig voor de periode van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De Rechtspositieregeling van ETB-BISLIFE volgt de CAO Ziekenhuizen, de functie is ingeschaald in schaal 50.

  Inlichtingen en solliciteren

  Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Antoon van den Bogaerdt ( a.vdbogaerdt etb-bislife.org ) of 06 14405043.

  Je sollicitatie voorzien van cv zien we graag vóór 11juni 2021 tegemoet via onze sollicitatiepagina .

  Bij aanstelling moet een Verklaring Omtrent Gedrag worden overhandigd.

  Voor meer informatie over onze organisatie kijk je op : www.etb-bislife.org .

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

  Trefwoorden : Analist, Medisch Analist, Laboratorium, Microscopisch, Microbiologisch, Biomedisch

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier