Financial Controller a.i.
Michael Page International Netherlands SA
Rotterdam, Zuid Holland, NL
1 dag geleden
source : Monsterboard

Voor mijn klant in de logistieke sector ben ik met spoed op zoek naar een Financial Controller Naast de dagelijkse FC werkzaamheden zal je ook verantwoordelijk zijn voor het tijdig versturen van facturen naar de klanten.

Bedrijfsomschrijving De klant is een belangrijke speler in het Rotterdamse havengebied. Ze zijn onderdeel van een grotere moeder organisatie.

Omschrijving Verzorgen van de wekelijkse facturatie naar alle klanten Verzorgen van de maandafsluiting Profiel van kandidaat Minimaal 5-

10 jaar ervaring Ervaring binnen logistieke sector Ervaring met SAP en Unit4 is een pré Je moet stevig in je schoenen staan Positieve mindset Aanbod Het betreft een tijdelijke functie, full-time, minimaal 6 maanden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier