Verzorgende iG
Attract
Oldenzaal, NL
4 dagen geleden
source : Jobbird

In de functie als verzorgende ig zorg jij voor het welzijn van de cliënt. In je werk zet jij alles op alles, om de cliënt te voorzien van uitstekende zorg.

Zorg die aansluit op de behoefte van de cliënt, om het leefgenot zo optimaal mogelijk te maken. Met jou ervaring, drive en kennis ben jij de stuwende kracht binnen dit zelfsturende team worden.

Wat ga je doen?

Binnen een team van zorgprofessionals kom jij te werken als verzorgende ig'er in een zelfsturend team. Jij zorgt er met jou expertise voor dat je in samenspraak met de cliënt en zijn / haar familie zorg op maat gaat leveren.

De cliënt heeft immers zelf de regie en jij ondersteund hierin met de alledaagse werkzaamheden, je zorgt ervoor dat de juiste medicatie gegeven wordt en er voldoende contact is met omgeving.

Veranderingen leg je vast in het cliëntdossier zodat jou collega's op de hoogte blijven van de veranderingen. Met hen spreek je de dag door en en draag je proactief bij aan de teamontwikkeling.

Vaardigheden

 • Afgeronde opleiding verzorgende ig;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Passie voor de zorg.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier