Skilled Servicedesk Engineer
Aatop
Alblasserdam, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Dit ga je doen Krijg jij energie van het helpen van mensen? En zie jij uitdaging in het oplossen van complexe problematiek?

Dan is deze vacature iets voor jou! Als Skilled Servicedesk Engineer ben je verantwoordelijk voor de complexe storingen.

Dit betreft softwarematige en hardwarematige issues. Jouw doortastendheid en analytisch vermogen zorgen ervoor dat je altijd een oplossing weet te bieden.

Via verschillende kanalen komen meldingen binnen bij je collega’s van de eerste lijn. Komen zij er niet uit? Dan gaat het dus om een moeilijker vraagstuk en ben jij aan zet.

Communicatief sta jij sterk in je schoenen, want naast het nauwe contact met je eerstelijns collega’s ben je voortdurend in gesprek met klanten.

Dit kan een standaard werkplekgebruiker zijn, maar ook een hoogopgeleide IT specialist. Dit ben jij Voor de functie van Skilled Servicedesk Engineer vragen wij het volgende : Een afgeronde MBO4 opleiding op het gebied van ICT 3 jaar ervaring op een externe servicedesk in de ICT Dienstverlening Kennis van Exchange, Windows Desktop en Windows Server oplossingen Kennis van Cisco, Citrix, Veaam en VMware is mooi meegenomen, maar geen vereiste.

Je beschikt over recente certificeringen of wilt deze graag op korte termijn halen. Ambitie wordt gewaardeerd en tegemoetgekomen.

Tweedelijns Servicedesk Engineer, Systeembeheer, IT Engineer, Skilled Servicedesk, Alblasserdam, MBO Hier ga je werken Deze organisatie staat voor verbinding.

Er heerst een mensgerichte bedrijfscultuur. Dit betekent dat ze veel waarde hechten aan de ontwikkeling van personeel. Ook wordt er klantgericht gewerkt.

Eerst goed luisteren naar de wensen van de klant, daarna een passend advies geven. Het bedrijf bestaat uit 100 medewerkers en bedient klanten in het MKB.

Dit krijg je Een functie met veel verantwoordelijkheid Een salaris tussen de € 2.400 en € 3.000 bruto per maand en goede secundaire arbeidsvoorwaarden Je komt terecht in een team met enthousiaste collega’s, waar collegiale steun en een informele manier van werken belangrijk zijn.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling De kans om trainingen te volgen, zowel intern als extern Een uitdagende baan in een mensgerichte organisatie Voor meer informatie en sollicitatie neem je contact op met Willem-Jan van Woudenberg.

Telefoonnummer 0318 796 122 of wj.vanwoudenberg aatop.nl

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier