Programmeur / ontwikkelaar .NET
Place-ICT
Hilversum, NL
4 dagen geleden

We zijn op zoek naar een Programmeur / ontwikkelaar .NET, C#. Onze relatie is van plan het team programmeurs uit te breiden.

Als Programmeur .NET, C# kom je in een team van Microsoft Axapta developers, maar werk je ook samen met consultants en projectleiders.

Het is dus echt multidisciplinair werk in teamverband. Op een gemiddelde implementatie staat zo een team van 3-4 man / vrouw.

Gezamenlijk begin je aan een implementatie en gezamenlijk rond je deze af. Wij staan bekend voor de grote vrijheid die je geniet bij de implementatie en de verantwoordelijkheid die je krijgt voor de uitvoering van je werk.

En dat begint al op dag 1. Je ontwikkelt als Programmeur .NET, C# en implementeert niet een klein deelproces, maar met de implementatieconsultants ben je voor het hele implementatietraject verantwoordelijk.

Standplaats is Hilversum.

Je hebt als Programmeur .NET, C# :

 • kennis van .NET (Visual Studio, .NET 2005, C#);
 • kennis van Axapta zou een pré zijn;
 • kennis van programmeertalen als Visual C++, C#, Java etc.;
 • kennis van ERP-systemen of op het gebied van bedrijfsadministratieve processen;
 • geen 9 - 17 mentaliteit;
 • snel lerend;
 • interesse in technologie;
 • in teamverband, maar ook zelfstandig kunnen opereren;
 • Standplaats is Hilversum.
 • Onze relatie is Microsoft Gold Partner. Zij houdt zich bezig met implementatie van ERP en CRM systemen Dynamics AX (Axapta) bij grote en middelgrote bedrijven.

  Naast de zeer uitgebreide standaardoplossingen binnen Microsoft Dynamics- levert zij branchegerichte modules die de efficiency en prestaties binnen het bedrijf van de klant aanzienlijk verbeteren.

  Op het gebied van Business Intelligence levert onze relatie consultancydiensten. Zij levert totaaloplossingen die managementinformatie eenvoudig te genereren maakt.

  Wat onze opdrachtgever je biedt : een uitstekend salaris, groeimogelijkheden, bonus, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden, auto van de zaak, grote verantwoordelijkheden, opleidingen en studieplan, je wordt direct lid van een team en doet zo snel ervaring op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier