Traineeship bancair young professionals regio Eindhoven
Vertrouwelijk
Noord-Brabant, Eindhoven, NL
5 dagen geleden

Dit ga je doen

Is het jouw droom om in de dienstverlenende financiële sector te werken? Heb jij interesse in een carrière als riskmanager, financieel adviseur of debiteurenbeheerder, maar wil jij ook andere mogelijkheden verkennen?

Dan heeft Manpower een perfect passend traineeship voor jou! Hierin begin jij bij de basis, ga je je steeds verder specialiseren en start je uiteindelijk in de baan die het beste bij jou past.

Wil je hier meer over weten? Lees dan vlug verder!

Manpower zoekt kandidaten voor een financieel traineeship in regio Eindhoven!

Hoe ziet dit financiële traineeship eruit?

Het traineeship waar jij deel van uit gaat maken duurt achttien maanden en jouw persoonlijke ontwikkeling staat gedurende het hele traject centraal.

Jij wordt begeleid en gemotiveerd om jezelf optimaal te blijven ontwikkelen. Met een uitgebreid begeleidingstraject zul jij zonder twijfel je doelen behalen!

Het young professional banking traineeship begint met een opleidingstraject waarin theorie en praktijk gecombineerd worden.

Voordat je begint is het belangrijk dat jij je Wft Basis-certificaat behaalt, wat sinds 1 januari 2017 verplicht is voor iedereen die werkt als financieel adviseur en daarbij contact heeft met klanten.

Door het behalen van jouw Wft-certificaat heb jij een streepje voor, want opdrachtgevers staan te springen om medewerkers die dit certificaat op zak hebben!

Het echte werk begint na het behalen van je Wft Basis-certificaat. Jij mag je voorkeur uitspreken over het soort rol dat jij zou willen vervullen en wij zorgen ervoor dat jij de juiste opleiding ontvangt door bij een opdrachtgever te leren en werken.

Jouw rol is zowel ondersteunend als adviserend en je krijgt te maken met verschillende aspecten in de wereld van banking, waaronder betalen, sparen en financieren.

Op den duur ga jij meerdere Wtf-certificaten behalen, afhankelijk van de richting die jij opgaat.

Door middel van coaching kom je erachter welke richting in de financiële sector jij op wil gaan. Je zult beginnen bij de basis, waarna jij je steeds verder zal specialiseren en uiteindelijk start in de rol die bij jou past!

Dit krijg je

 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Gedurende achttien maanden aan de slag als young professional waarin je opgeleid zult worden en werkervaring op doet om uiteindelijk als interim professional in vaste dienst te komen
 • Brutosalaris van € 2.050,- per maand, gedurende achttien maanden stijgt je brutosalaris tot € 2.350,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of een NS-businesscard
 • Na één jaar dienstverband kom je in aanmerking voor een leaseauto
 • Fulltime baan van 36 uur per week
 • Een functie waarbij de focus ligt op jouw ontwikkeling
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier