Digital Analyst
Mirabeau
Hoorn, NL
4 dagen geleden

terug naar Baan Vind jij het een uitdaging om complexe metingen in te richten, je data-analyse te vertalen naar concrete adviezen en deze te presenteren aan de hand van slimme data-

visualisaties? Wij zoeken een technisch specialist die verantwoordelijk is voor het correct inrichten en onderhouden van verschillende analytics, KPI-

dashboards, datamanagement en tag management tools. Als Digital Analyst werk je intensief samen met de andere analisten en je maakt deel uit van multidisciplinaire teams met onder andere Interaction Designers, Visual Designers, Front-

End Developers en UX-researchers. Je bent van belangrijke waarde bij het voorbereiden en analyseren van conversie optimalisatie trajecten.

Je werkt binnen de afdeling Concept & Design in het Insights team. In dit jonge, dynamische en ondernemende team staat de analyse van online & offline klantgedrag centraal en het omzetten hiervan naar actiegerichte inzichten.

Je kunt allerlei soorten gebruikersdata (feedback, analytics, experimenten) analyseren en gemakkelijk vertalen naar inzichten.

Mirabeau past deze inzichten, verkregen uit data & research, toe in haar projecten om de online platformen van onze klanten continu te optimaliseren.

Dit breng je met je mee

Als technisch Digital Analyst weet jij precies hoe onze klanten het beste Web Analytics tools kunnen implementeren en gebruiken.

Met jouw expertise adviseer je onze klanten voor het correct meten, beschikbaar maken van extra variabelen en je weet data op een duidelijke manier te presenteren naar de klant aan de hand van zelf ingerichte dashboards en / of data-

visualisaties. Als persoon ben jij ondernemend, zelf startend en altijd op zoek naar uitdaging. Jij bent communicatief zeer vaardig.

Daarnaast ben jij daadkrachtig, leergierig en je bent een teamplayer maar werkt ook goed zelfstandig. Relaties met potentiële en nieuwe klanten ga jij gemakkelijk aan.

Naast klantgericht ben je ook ambitieus, resultaatgericht en weet jij mensen te overtuigen.

 • je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie
 • je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
 • je bent helemaal thuis in tools zoals : Google Analytics, Google Tag Manager, Adobe Analytics, Sitecore Analytics, Visual Website Optimizer, Optimizely
 • je kunt KPI’s opstellen en zelfstandig in het begeleiden en implementeren van de meetstrategie
 • je maakt datavisualisaties allang niet meer in Excel maar in handige tools zoals Klipfolio, Tableau of Google Data Studio
 • kennis van HTML en JavaScript is mooi meegenomen
 • Hoe verloopt het sollicitatie proces?

  Op gesprek

  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt.

  Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

  Screening en assessment

  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden.

  Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

  Voorstel en contract

  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden.

  Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

  Aan de slag bij Mirabeau

  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken.

  Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier