Medewerker contractadministratie
Randstad
AMERSFOORT, NL
15 dagen geleden

Voor een groot bedrijf in Amersfoort zijn wij op zoek naar een medewerker contractadministratie.

CONTRACTADMINISTRATIE PARTTIME TIJDELIJK AMERSFOORT

Voor een periode van 2 tot 3 maanden is dit bedrijf, dat een groot HR-software programma heeft, op zoek naar ondersteuning op de business accounting afdeling.

Je gaat aan de slag met de volgende werkzaamheden :

Er staan veel contracten en contractafspraken met bedrijven vastgelegd in het systeem Profit’. Deze gegevens moeten worden overgezet naar het systeem Salesforce’.

Op dagelijkse basis zal je aan de slag gaan met een lijst met contracten. Deze contracten zoek je op in Profit, je neemt de contracten door, haalt de juiste informatie eruit, brengt deze informatie over naar Salesforce en legt dit vast in het systeem.

Het is een uitdaging op kwantitatief gebied en daarnaast zijn vooral de complexere zaken blijven liggen die nog uitgezocht moeten worden.

Zo is er bijvoorbeeld niet altijd een contract aanwezig, maar moet wel de juiste data van het ene naar het andere systeem worden overgebracht.

Je komt te werken op de finance afdeling, maar het werk heeft ook een juridisch tintje. Bij voorkeur zijn we naar iemand op zoek die al ervaring heeft met contractadministratie en de context kent.

Naast de contractadministratie liggen er ook nog andere administratieve werkzaamheden waarbij je kunt ondersteunen.

Het gaat om een opdracht van ongeveer 2 tot 3 maanden, voor 3 dagen per week. Het salaris bedraagt ongeveer €2300 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van ervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton. Voor vragen kun je contact opnemen met Mara, Evalin, Thom of Mylene via 033-

4224140 of amersfoort nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Randstad Amersfoort

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier